Valeron Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 arkadaşlar şmdi bizde 2mbit sınırsız ttnet var,3 pc kullanıyoruz bunu,dolayısıyla counter gibi bi online oyuna girdiğimiz zaman sıkıntı oluyo,şimdi dier 2 pc wireless'la bağlanıyor,ve güç 2 de falan çekiyo hepsinde buna rağmen 2 de çekmesine rağmen yani,hızı 8mbit sınırsıza çıkartsak onların interneti kullanım hızı da artar mı yoksa modemin güç sinyalinin pençesine mi takılır gene de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 güç sinyali ile hızın alakası var mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 muhtemelen var abi,çünkü bağlantılarında kopma olmuyo yani ama yavaşlık oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yavaşlık mesafeden olabilir.wireless kullananlar modeme ne kadar uzaklıkta? arada duvar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 8 megabit i verimli kullanabilmesi için bağlantı çubuğunda 16 mbps filan görmen lazım wireless bağlantı kurulum hızı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 arada duvarlar var tabi abi,yan odadalar,yani 8mbit olması bişi ifade etmez mi ? 16mbit nerde görmesi lazım anlamadım,kim kaybetmiş 16 yı biz bulcaz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 modeminde QoS var mi bi karistir varsa counter icin oncelik ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 abi ama mesele sırf counter da diil yani,hani babamda kullanırken daha rahat kulalnsın ne bilm o tarz bişi bu 8mbit sınırsıza çıkarttım mı fark olmaz mı arkadaşlar ya 4 kat daha hzlı neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 çekim gücüne bağlı olarak yavaşlamalar görülebilir. özellikle counter strike yada onun gibi internetten oynanan oyunları wireless üzerinden oynamak yerine ethernet ile oynamayı tercih edin çünkü ping daha iyi olacaktır. 8 mbit'e çıkarırsanız elbette hızlanacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 onların wireless'tan fazla şansı yok,zira hub alıp kablo çekmek lazım ki kabloda mümkün bişi diil .. ama 8 mbite çıktığımızda hızları artacaksa onu denemek lazım gibi gelio,hani gözle ögrülür bi artış yaşarlar mı mesele o aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 eger wireless 2 de cekiyorsa, 32mb bile baglatsan multi oyunlarda pingin iyi olmaz gene,ama hızı artar sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Valeron said: arada duvarlar var tabi abi,yan odadalar,yani 8mbit olması bişi ifade etmez mi ? 16mbit nerde görmesi lazım anlamadım,kim kaybetmiş 16 yı biz bulcaz :d Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 e peki bu çekme gücü nasıl ayarlancak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 gitcen bi tane anten alicaksin http://www.incehesap.com/airties_anten-779-2895.html ben bunu kullaniyorum airties hem ucuz hemde 2 kare ceken 30 metre aralikli 2 bilgisayar 5e cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 la nerey takcaz bu anteni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar