Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet hızı hakkında paylaşım sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar şmdi bizde 2mbit sınırsız ttnet var,3 pc kullanıyoruz bunu,dolayısıyla counter gibi bi online oyuna girdiğimiz zaman sıkıntı oluyo,şimdi dier 2 pc wireless'la bağlanıyor,ve güç 2 de falan çekiyo hepsinde

buna rağmen 2 de çekmesine rağmen yani,hızı 8mbit sınırsıza çıkartsak onların interneti kullanım hızı da artar mı yoksa modemin güç sinyalinin pençesine mi takılır gene de ?
Mesaj tarihi:
arada duvarlar var tabi abi,yan odadalar,yani 8mbit olması bişi ifade etmez mi ?

16mbit nerde görmesi lazım anlamadım,kim kaybetmiş 16 yı biz bulcaz :d
Mesaj tarihi:
abi ama mesele sırf counter da diil yani,hani babamda kullanırken daha rahat kulalnsın ne bilm o tarz bişi

bu 8mbit sınırsıza çıkarttım mı fark olmaz mı arkadaşlar ya 4 kat daha hzlı neticede
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
çekim gücüne bağlı olarak yavaşlamalar görülebilir. özellikle counter strike yada onun gibi internetten oynanan oyunları wireless üzerinden oynamak yerine ethernet ile oynamayı tercih edin çünkü ping daha iyi olacaktır. 8 mbit'e çıkarırsanız elbette hızlanacaktır :)
Mesaj tarihi:
onların wireless'tan fazla şansı yok,zira hub alıp kablo çekmek lazım ki kabloda mümkün bişi diil ..
ama 8 mbite çıktığımızda hızları artacaksa onu denemek lazım gibi gelio,hani gözle ögrülür bi artış yaşarlar mı mesele o aslında
Mesaj tarihi:
Valeron said:

arada duvarlar var tabi abi,yan odadalar,yani 8mbit olması bişi ifade etmez mi ?

16mbit nerde görmesi lazım anlamadım,kim kaybetmiş 16 yı biz bulcaz :d
Attached files
  • Yeni Oluştur...