Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Şehitlere mi üzülsem,yoksa düştüğümüz aciz duruma mı bilemiyorum. Yarın bu gencecik insanlar,toprağa verilir.Ertesi gün biri çıkar sayın öcalan diye zırlar. Yazık. Ailelerine sabır diliyorum.
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Sayın öcalan diyen tayfayı fortumla döveceksin. cCc
Rock Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Önce ateşkes ilan edildiği için saldırı düzenlemeyen, barış olursa büyük ihtimalle teslim olacak(ve ya en kötü ihitmalle silah bırakıp kaçacak) örgüt üyelerine operasyon düzenleyip askerlerin şehit olmasına neden olan zat-ı muhterem dövsek?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Teröriste operasyon yaptığı için suçlu ilan edilen Silahlı Kuvvetler. Allah akıl dağıtırken nereye saklandın anlamıyorum.
Apis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Rock said: Önce ateşkes ilan edildiği için saldırı düzenlemeyen, barış olursa büyük ihtimalle teslim olacak(ve ya en kötü ihitmalle silah bırakıp kaçacak) örgüt üyelerine operasyon düzenleyip askerlerin şehit olmasına neden olan zat-ı muhterem dövsek? PKK ve Öcalan kendi yol haritalarında kendi silahlı güçlerinin olmasını istediklerini fln belirtti açıkça. O yüzden ne teslim olacak, ne silah bırakacak nede kaçacak bir yapı var. Asker şu an görevini yapmakta. TBMM yada hükümet TSK'ya "biz açılım yapıyoruz, durdur operasyonları." emri verebilir. Fakat "yahu açılım fln diyorlar, biz bırakalım operasyonları" demek TSK'nın işi değil. Onların işi, aksine bir emir olmadıkça teröristlerle çarpışmak.
Rock Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 @Tenekeadam Orta sıralarda olsam da senden önde olduğuma eminim :)o @Apis Birincisi istemek almak değildir. Bu istekler yapıldı diye illa herşeyi yapmak zorunda değilsin. İkini olarak ben sana saldırmayacağım diyen adam, bunu sölemesine rahmen sana zarar verecek bir işlere kalkışıyorsa bu durumda yapılan bir operasyona kimse birşey söyleyemez. Fakat sen hiç yoktan gidip adamın beklediği yeri basıp bombalamaya başlarsan adam da doğal olarak ölmemek için karşılık verir. Bu tür operasyonlara baltalama operasyonu denir. Neyi, nasıl baltaladığını da nedanko açıklamış. Daha fazla birşey söylemeye gerke yok.
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Devlet bütün kaynaklarını bu işe ayırmalı ordu savaş halinde gibi olmalı her saniye operasyon yapılmalı konuşarak çözülmez bu olay elinde silah olan her terröristi öldüreceksin gördüğün saniyede
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Bu dünyada teröristlere ateş açtığı için suçlanan Silahlı Kuvvetler gördüm ya yuh diyorum. Evet evet, bırakacaklar silahlarını açılım olunca. Çok mu safsınız, yoksa parayla mı çalışıyorsunuz anlamıyorum. Eğer derdin açılımsa, açılım olurken inersin dağdan, silah bırakırsın. Uyuşturucu/petrol kaçakçılığı yapsınlar, TSK operasyon düzenleyincede TSK suçlu olusun. Oh ne ala memleket. Ben anlamıyorum arkadaş, criminal-lover falan diye bir kavram oluşturup, tecavüzcüler koğuşunda yatmak isteyeceksiniz yakında.
Rock Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Yılların güvensizliğini bikaç ayda(üstelik hala belirsizlik varken) bitiremezsin.
Öne çıkan mesajlar