EarS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya o bolumun sonundaki sarkının adı ne? hani I'm Chewbacca.I have no home. falan filan dediği şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 İzlemediğim için yorum yapamıyıcam ama herkez güzel dediğine göre ha bu arada unutmadan cnbc-e sitesine girip south park ın saatlerine bakın ozel bolumler 2 film falan veriyorlar :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 orc son cümleni annamadım özel bölümler 2 film mi veriyolar ? nası yane .. bi de arkadaşlar 2 veya 3 haftaya kadar south park ın 316.bölümü veriliyor "Are you there God? It's Me, Jesus!" isimli bölüm. ve south park ın geçen yayınlanış döneminde rtük ün diziyi durdurması bu bölüm nedeniyle olmuş hem bölümü merak ediyorum hem de yayınlayıp yayınlamayacaklarını :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Ehehe ilginç bölümleri takip ettiğine göre kaç bölüm olduğunuda bilirsin son cümlelerimde south park için özel gösterim yapacaklar 2x1 gibi bir özel gösterim vardı galiba onu belirtmeye çalıştım :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 3. sezonu 317 ile kapatıcaz 617de bitti 6. sezon.. amerikada mart sonu falan 7. sezon yavaşlanmaya baslıycak yavas yavas..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Bitiyormu yani sizce ne zaman biterki bitmesin istiorm :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: jankis, 04 Şubat 2003 17:39 tarihinde demiş ki: orc son cümleni annamadım özel bölümler 2 film mi veriyolar ? nası yane .. bi de arkadaşlar 2 veya 3 haftaya kadar south park ın 316.bölümü veriliyor "Are you there God? It's Me, Jesus!" isimli bölüm. ve south park ın geçen yayınlanış döneminde rtük ün diziyi durdurması bu bölüm nedeniyle olmuş hem bölümü merak ediyorum hem de yayınlayıp yayınlamayacaklarını :) evet bu bölümde tanrı fareyle sincap karışımı fln çirkin bi yaratık olarak çizilmişti..o yüzden rtük kıl kapmıştı.. yayınlamasınlar eğer yine kapatılacaksa..[hline]all i want to do is live.. [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 04 Şubat 2003 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Ehehe inşallah kapanmaz :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Daha 30 dan fazla bölüm var hepsini yayınlıycaklarmıki ?[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Hmm sanıyorum yayınlarlar filminede gitmiştim ama bilmem pek ii diildi yani daha ii yapabilirmiş diyorum :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Bu haftaki bölümde güzeldi korn grubu ile ilgiliydi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 yavaş yavaş yavaşlanmak ne demek? lol[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 lol pardon yayınlanmaya başlıycak olcak o :P[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 dünkü bölüm manyaktı kenny nin robot kıyafeti ölümü ve korn un korn power yapışı yardı beni[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Korn powerdan sonra en az 15 dakika boyunca güldüm ben babam anlamsız anlamsız baktı bana[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 evet abi herifler birleşio böle patlamış mısır falan ama klasik herkes duruo yani bi 10 -15 saniye böle milletin duruşunu gösterio ben ona kopuorum hiç böle tepkisiz duruolar :D[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 sora da çok havalı oluyos demezler mi looooooolllll[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 dünkü bölüm çok güzeldi en azından seyredebildiğm akdarı annemin kendi bilmem ne dizilerini izleme merakı ve benim yarısı kırık bir anten ile bilgisayarda görüntüğ ayarlamaya çalışmam ytüzünden zaten dizinin 15dk. sı gitti ama geri kalan 15dk. da başta Korn Power olmak üzere birçok güzel oaly vardı ben o moral bozukluğuna ve sinire rağmen yine de koptum bu akşam ki bölümün nasıl olduğunu birisi yazabilkir mi??[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Şu birkaç bölüm fena değildi bakalım bugünkü nasıl olacak :) Lol kornlar ehuehueheu :lol:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 lol bugun de Dio cikti :D[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ehuehuehe niye kaçırıyorum yaw yine tam cnbc-e açıktı sonra zagaya falan daldık nasıldı kornu falan aratmıyordur eminim? ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Bu bolumu kaçırdım az ara farkla ne oldu izleyenler? :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Ehehe lol nukem :) :lol:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 said: Disappear, 17 Şubat 2003 01:20 tarihinde demiş ki: 315 - Mr. Hankey's Chirstmas Classics 15.02.2002-Cumartesi asiri sux otesi bisi sarki soyleyip duruyolar....[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] | bölüm kötüydü ama cartman ın olduğu şarkılar yine manyaktı bi solosu bi de yahudiler hakkındaki şarkı öldüm ya eauh ve ve 2 gün sora 316.bölüm geliyooo bence yayınlamasınlar ama allah korusun rtük yine kaldırır falan south park ı naparıs sora cartman sız kenny siz[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Ehehe olabilir ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar