Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teoman Son Klibi.


Seperate

Öne çıkan mesajlar

Teomanı sevmediğimden yada kötülemek istediğimden falan değil ama bu son klibinde çirkin olduğunu göstermek için yada kendini çirkin yapmak içn mi yüzünü şekilden şekile sokuyor?Hani dudaklar falan,bütün dişleri ortada,böyle acaip şekiller alıyor.Anlam veremedim de anlam veren varsa anlatsın bana..Hani olay asilik falan mı anlatmak istediği?Yada bağırmak fln?[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de son albümündeki parçaları sewdim ama kendisini görmiim mümkünse...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şimdi indiriyorum son albümünü ama artık sıkmaya başladı teoman ne biliim hep aynı tip şarkılar hep aynı..Tarzımın dışına çıkmicam diye sıkıcı oluyor..[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShekiLChoCuq, 14 Haziran 2004 22:17 tarihinde demiş ki:
fena deil.. adam ölmek için güzel bir gün filan diyo şarkısında bırak bağırsın biras =]


Tmm bağarsın da ağzını,yüzünü şekle sokmasın bea :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teoman ilk albümlerinde dinlenebilecek şarkılar yapıyodu ilk remix inden sonra bağlarımı koparıp teomanı dinlememe kararı almıştım. geçen kralda rastladım son klibine ve hiç hoşuma gitmedi. şebnem ferahla bi düeti varmış heralde onu merak ediyorum sadece[signature][hline]"As you can see my jedi powers far beyond of yours. Now back down!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...