Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Uykusuz bir gecenin sabahındayım tekrar Karmaşık düşüncelerim,bir yanda çelişkilerim Oturmuşusuz hep beraber demleniyoruz ağırdan Doğan güneşe hüzün veren yağmurla bir sahil kıyısında Döküyorum yaşlarımı korkmadan,utanmadan Nasılsa gizlenmişim yağan yağmura Haykırmak istiyorum sevgimi ama neye yarar ki diyip Lanet ediyorum bana verdiğin acıya Bile bile biteceğini neden diyorum kendime Neden geldim sana,teslim edip ruhumu bekledim seni Bilmiyorum,alamıyorum cevapları ne kadar istesemde Bastırıyor yağmur iyice,sırıl sıklam olup Diliyorum yıkayıp alıp götürsün içimdeki seni Bıraksın beni bana hem zaten akıllandım ben,yok aşk benim için artık Yasak bana sevmek,sevilmek.Yalanlar peşine koşmak. Acılarda boğulmak,yaşlar dökmek. Evet evet.. İstemem ben kimseyi,yeterim kendime.. (edebi yazılmayan,promili yüksek yerlerde yazılmış bişi..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Seviyorum böyle şeyleri, Şiir yaşamaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Güzel olmuş beğendim tebrikler :) Ama keşke ilk 5-6 satırdaki havayı devamında da sürdürseymişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Sagolasın :) Evet biraz koptum 5-6. satırdan sonra ama o an için pek düşünemedim direk geldiği gibi içimden yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Güzel şiir, beğendim ben de... =)) Gözüme çarpan yazım hataları: 1. Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılmamış. 2. Oturmuşusuz - Oturmuşuz 3. diyip - deyip 4. istesemde - istesem de 5. Üç nokta yerine iki nokta konulmuş. Adı üstünde 'Üç nokta' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Sağolasın aqua daha dikkatli olucam bir dahaki sefere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 nasi yaziyosunuz cok ozeniyorum ben. cidden okudum, duygu var ugrasilmis kafa yorulmus, hakketen tebrikler. ben yapamiyorum, gülmeyim geliyor. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ben iyi yazmıyorum ilk olarak ciddi anlamda,bana özenme bile diyebilirim..ama yazıcaksan duygularını dök yeter(yada içinde o an ne varsa.nefret,sinir vs.vs.),gerisi geliyo gibi bişey...ama dedim ya ben iyi yazmıyorum beni dinlememen tavsiye,hatta merak ediyorum biri dalga geçicek ama ne zaman diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 eline saglık. güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar