Tripling Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Helal olsun öğretmenime valla http://www.facebook.com/video/video.php?v=39297409734&ref=nf
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 hakketten tebrik ediyorum hocayı :) edit: nu arada kameralar kapandıktan sonra ne oldu acaba merak ettim :P tuvalete kafasını sokmuş çocuun fln ahah
keldron Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Üni birde Türkçe stajı icin gittigimiz okulda matematik derslerine de giriyorduk alakasız.Hayır staj yaptıgımız okul Çanakkale nin en kötü okulu,sadece çingene çocuklarına ayrılmış bir okul öyle diyim.Ulan çoçuga 4x4 işlemini yirmi dakikada yaptırdım.O anda anladım ne çetin ceviz bir meslege carptıgımızı.
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ya hoca caksana sunun azının ustune pekmezini akıt bi tulavete bak bende tulavet dedım sınırımı bozdu ruzgar
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Sende varmış beyin. Onun sobalı okuduğu tek sınıflı okulda okudun ya sen. Ondan... Birinci sınıf çocukla sidik yarıştırıyosun. Tey allahım ya.
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 olamazzzzzzz ben bilgisayar öğretmeni olacağım karşıma nasıl insanlar çıkacak tahmin edemiyorum bu videoyu izledikten sonra
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bende vardı tabi, bi kere bişeyi söylediklerinde -en azından- tekrar edebiliyodum.
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 aramızda hala malesef yerine maselef diyen arkadaşlar var...
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 eylence deyil gine ve niceleri okumuş belli bir yaşın üstüne gelmişler bunları söyleyenler
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 diğerleri neyse de gine yanlış bişey değil. gene=yine gine halk dilinde. normal ve olabilir, kullanılabilir.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 lan arka planda bi tane kız cocugu kafayı gömmüs ders yapıyo galiba,gelecegini görür gibi oldum lan üniversitede anfi de en ön sıraya oturmus hocanın yaptıgı espiriyi bile yazar o.
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 senko said: aramızda hala malesef yerine maselef diyen arkadaşlar var... lanet olsun yerine nalet olsun diyen bile var..
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Gkgokhan said: nundan daha kötülerinide gördüm :Dasdasasdas Dragonmax said: nu arada
Öne çıkan mesajlar