Tripling Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Helal olsun öğretmenime valla http://www.facebook.com/video/video.php?v=39297409734&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 hakketten tebrik ediyorum hocayı :) edit: nu arada kameralar kapandıktan sonra ne oldu acaba merak ettim :P tuvalete kafasını sokmuş çocuun fln ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 lanet bebe ins sıçamazsın bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 hehe çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kubra CGISARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 nundan daha kötülerinide gördüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Üni birde Türkçe stajı icin gittigimiz okulda matematik derslerine de giriyorduk alakasız.Hayır staj yaptıgımız okul Çanakkale nin en kötü okulu,sadece çingene çocuklarına ayrılmış bir okul öyle diyim.Ulan çoçuga 4x4 işlemini yirmi dakikada yaptırdım.O anda anladım ne çetin ceviz bir meslege carptıgımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 stuck on TOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 ya hoca caksana sunun azının ustune pekmezini akıt bi tulavete bak bende tulavet dedım sınırımı bozdu ruzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 -gidiyimi -git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bebede beyin yokmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Sende varmış beyin. Onun sobalı okuduğu tek sınıflı okulda okudun ya sen. Ondan... Birinci sınıf çocukla sidik yarıştırıyosun. Tey allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 olamazzzzzzz ben bilgisayar öğretmeni olacağım karşıma nasıl insanlar çıkacak tahmin edemiyorum bu videoyu izledikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 bende vardı tabi, bi kere bişeyi söylediklerinde -en azından- tekrar edebiliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 aramızda hala malesef yerine maselef diyen arkadaşlar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 eylence deyil gine ve niceleri okumuş belli bir yaşın üstüne gelmişler bunları söyleyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 diğerleri neyse de gine yanlış bişey değil. gene=yine gine halk dilinde. normal ve olabilir, kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 kaat kılınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 lan arka planda bi tane kız cocugu kafayı gömmüs ders yapıyo galiba,gelecegini görür gibi oldum lan üniversitede anfi de en ön sıraya oturmus hocanın yaptıgı espiriyi bile yazar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 senko said: aramızda hala malesef yerine maselef diyen arkadaşlar var... lanet olsun yerine nalet olsun diyen bile var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Gkgokhan said: nundan daha kötülerinide gördüm :Dasdasasdas Dragonmax said: nu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar