Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Af, tekrar öss, tekrar bişiler falan

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

harç borcu yüzünden geçen sene okuldan atıldıydım ikinci dönem ege biyoloji (i.ö)'den. 2009 şubatında aftan yararlandık falan bana direk okuldan şu dendi 'hacı gel sen yaz sonunda kayıt dönemi direk intibakın kaydını yapcaz'. şimdi diyolar ki ilk dönem gelicen harcını vericen (800ytl) 1 dönem derslere giricen amaaaa vizeye finale girmicen. şubatta her dersten 4 sınav hakkın var onlara giricen geçersen önümüzdeki sene ilk dönem boştasın ikinci dönem birinci sınıfın ikinci dönemini görücen sonraki sene ikinci sınıfsın. (karışık ama dikkatli okuyalım plix) ha bu arada ilk dönem harcımı ödüyorum ama öğrenci olamıyorum öğrenci olabilmek için şubattaki sınavları geçmem gerekiyor ve hiçbir öğrencilik hakkım falan yok.

ha ben kıllı totimi kasıp geçicem sınavları, 2 senede birinci sınıfı geçicem devam edicem falan. fakat af öyle bir af ki TEK dersten kalsam okuldan atılacam ki biyoloji girmesi kolay çıkması o kadarda kolay olmayan bir bölüm.

bende dedim madem öyle kasayım bu sene öss'ye gireyim. allahın belası izmirden kurtulup istanbul'uma da geleyim. merak ettiğim şeyler

1- sistem değişiyormuş bu sene tatavalara gelir miyim? sistemi doğru dürüst anlayabilen var mıdır açıklayabilecek olan?
2- aftan yararlanmaya kalkmışın babuş öss'ye giremezsin yada okul puanın düşer falan gibi bir durum var mı, olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Biz de aftan yararlanıp geldiysen ya da 8. sınıfta 2 dersin falan varsa sadece finallerine, bütlerine giriyorsun derslerin verirsen mezunsun. Hakkat saçmaymış sizin sistem.

Kaçıncı sınıftaydın bu arada 1 mi? 1'se gogo ÖSS, bu sene baya düşer puanlar, kimse ne yapacağını bilmiyor, stratejisi olan kazanacak xD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...