Uzun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Sabah aion a girmeyi denedim.. cd dekimi girmeden once. Sifre / account hatali dedi. Simdi cd -key i girdim tekar girmege calistim bu seferde baglanamiyor dedi.. Benim int baglantim universiteden geliyor. Yanlis hatirlamiyorsam 5000 uzeri tum portlar kapali. Aion un server port u kac? ve ben hangi sebepten dolayi oyuna giremedigimi nasil ogrenebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 proxy değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Sanirim EU yerine USA yi yuklemisim. Acaba USA tan EU ya nasil cevirebilirim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?87,4274530,page=2#msg-4284212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar