Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Melih Gökçek'in Hilmi Güler'le telefon görüşmesi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Theghosthand

said:
Oy vermek senin görevin ama verdiğin oyu takip etmek senin namusun.Namusunuza sahip çıkın o zaman.

Bu mantıkla senin de kendi oy verdiğin mhp yada chp(akp den sonra en büyük partiler olduğu için örnek vermiştim)eleştirmen gerekir. Ben ne senin ne de forumdaki bu partilerin savunucusu herhangi birinin bunları eleştirdiğini görmedim. Kendinizi akpden korkup onun reziliklerini tekrarlamaya okadar çok vermişsinizki kendi oy verdiklerinizin rezilliklerini göremiyorsunuz.

Ben akpye oyvermedim, ama burada akpyi sizin tarzınızla eleştirmediğim için akpli olmakla yeterince suçlanmıştım. Bunların arasına cahil ve sığ görüşlü olmayı da eklediğin için ayrıca teşekür ederim.
Mesaj tarihi:
aga bak

demokrasilerde meclis vardir bole
mecliste partiler vardir
cogunluk sahibi olan parti genelde iktidar partisidir
yurutme gucu bu iktidar partisine aittir kabineyi bu kurar ve hukumet denir
azinlikta olan partilerde muhalefettir
muhalefetin gorevi iktidar partisinin ve hukumetin icraatlarini denetlemektir basitce
muhalefetin denetim disinda pekde bir islevi yoktur cogunluga sahip olmadigi icin, herhangi bir gucude yoktur ancak anayasa filan degistirilicekse destek falan istenir sayi yakalanmiyorsa o kadar

demokrasi budur yane

butun guc iktidardayken iktidara degilde muhalefete muhalefet yapmak gerizekaliliktir ve sadece bizim ulkemizde vardir bu kafa
hicbirsey yapmiyor diye muhalefeti elestirene salak denir o yuzden

ha muhalefette elestirilir tabiki yaziyoruz yaptiklari salakliklari ama muhalefetin zaten bir fonksiyonu olmadigindan neyini elestiricez?

iktidar yalakasi gazeteler gibimi yapalim?
sel basmis 12 senedir istanbulu yonetenler "efendim insanoglu kuresel isinma yapiyor ondan" ile "kamualstirma calismalarimiz engellendi" diye halki sucliyan iktidarin gazina gelip "1940 da inonu bolgede cay partisi vermis ondan oldu REZIL CEHAPEEEE" diye vakit modunda muhalefetemi atalim sucu

adamlar muhalefeti elestiricek konu bulamadiklarindan 1940 lara kadar gidiyorlar artik, "ismet inonu 43 un sonbaharinda dereye cop atmis o cop kureyi isttti ve bugun sel basti" mi yazalim
Mesaj tarihi:
Haha Baykalın dokunulmazlıktan artık bahsetmiyor,tayyiple beraber millete yalan söylediler diye eleştirdiğim için Tayyip şakşakçısı bile denmiş bana burda.
Ayrıca MHPyi de eleştidim,eleştiririm de.Türban olayında Akp ile işbirliği yaparak bu ülkenin anayasasının değiştirilemez laiklik ilkesini ve bunun sonucu olarak Atatürkün kurduğu cumhuriyeti ortadan kaldırma girişiminde ortak oldukları için.Akpdekiler ne kadar tiksiniyorsam buna destek olan MHPlierden de o kadar tiksiniyorum.
Kimseye de boyunumu bükmem siz eleştiremiyorsunuz diyede gak guk etmem.
Mesaj tarihi:
dokunulmazlik olayinda ben baykali elestirmem
adam vekil adaylarina kagit imzalatti direk dokunulmazlik kaldirilicak ve destekliyceksinzi diye

CHP den aday gosterilen herkes imzaladi bunu

ama dokunulmazlara dokunucagiizzzz bagimsiz yargi gak guk diyen basbakan nedense askerin dokunulmazligini kaldirinca kahraman olurken vekil dokunulmazligina dokunmuyor "bagimsiz yargiay guvenmiyoruz" diye
Mesaj tarihi:
dokunulmazlıkları kaldırırlarsa nasıl tüccarlık yapacaklar yasık :( birileri gelip şimdi milletvekili davalarla mı uğraşacak işini mi yapacak der, milletvekillerine açılan davaların da bir ön elemesi ya da vekilli bir sistemi vs olur bir yol bulunur elbet işin uzmanları tarafından ama işlerine gelmez
  • Yeni Oluştur...