Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Warcraft III - Frozen Throne Clan Kadrosu

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Clana katılım için bir haftalık süreç sona erdi arkadaslar ama daha sonraki zamanlarda clana üye alımı olucaktır..
Sayımız 15 i bulunca paticik clanına üye alımı durdurulucaktır..
Şuanki kadroyu son şekliyle yazıyorum..

paticik.dresquin
paticik.eternal
paticik.grambrood
paticik.darksentry ( aka Ripeflash)
paticik.Lind3roth
paticik.saedul

Kadromuz şuan için bu şekildedir. İlerleyen günlerde katılım olucagı için kadro güncelleşicektir..
Nickleri oyun shardlarında tagla beraber sıgmayan üyeler kısaltma yapabilir fakat lütfen paticik tagını kısaltmayalım..

örnegin : paticik.eter

Şuan için yukarıdaki üyeler harici kimse paticik warcraft III clanında degildir..

Clanımız 05.04.2004 tarihinde açılmıştır..
Hayırlı olsun...[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]

[Bu mesaj Eternal tarafından 05 Nisan 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Eternal tarafından 16 Temmuz 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alımlar devam ediyorsa bende girebilirim..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Dresquin, 25 Nisan 2004 17:12 tarihinde demiş ki:
Evet Battle.net'te.

Eternal, aktiviteler bekliyoruz? Clan olarak maç yapıldı mı hiç? 2v2 3v3 falan mesela...

Maçlar düzenlenicek yakında ama uygun bir ortam bulmaya calısıyorum..Battle.net e tüm clan üyeleri giremiyor lag den dolayı..Ben size maçların tarihlerini ve yerlerini bildiricem..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ilk nick DaRkL!Ght ti fakat sonra girmemekten bnet e daha roc zamaninda accountun sifresini unuttum maili falan . su anda yine bnetteyim Jnearl nicki ile gorusebiliriz oynayanlar varsa.

msn: [email protected] icq yuda oraya gelen olursa verebilirim. oyunda gorusmek isteyen ffalan olursa. teke tek 2vs2 farketmez orada oynayabiliriz. ayricana bu clan isinide copktandir paticige girmiyorum simdi gordum . yeni secimleri takip edicem uye alimi oldugunda bende aday olabilirim. roc zamaninda bi suru turk channel vardida simdi hepsinin ismini unuttum eger hatirlayanlar varsa bu yazinin altina yazarsa orda gorusme $ansimizda olabilir .

Iyi gunler

Jnearl ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...