Eternal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Clana katılım için bir haftalık süreç sona erdi arkadaslar ama daha sonraki zamanlarda clana üye alımı olucaktır.. Sayımız 15 i bulunca paticik clanına üye alımı durdurulucaktır.. Şuanki kadroyu son şekliyle yazıyorum.. paticik.dresquin paticik.eternal paticik.grambrood paticik.darksentry ( aka Ripeflash) paticik.Lind3roth paticik.saedul Kadromuz şuan için bu şekildedir. İlerleyen günlerde katılım olucagı için kadro güncelleşicektir.. Nickleri oyun shardlarında tagla beraber sıgmayan üyeler kısaltma yapabilir fakat lütfen paticik tagını kısaltmayalım.. örnegin : paticik.eter Şuan için yukarıdaki üyeler harici kimse paticik warcraft III clanında degildir.. Clanımız 05.04.2004 tarihinde açılmıştır.. Hayırlı olsun...[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] [Bu mesaj Eternal tarafından 05 Nisan 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eternal tarafından 16 Temmuz 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 işler ciddileşiyor...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun [Bu mesaj Dragonutopia tarafından 05 Nisan 2004 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 So it Begins... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 beni de alın beni de benide omrum battle nette gecio...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 hayırlı olsun...[signature][hline]gti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Hayırlara vesile olması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 İnşallah güzel şeylere imza atarsınız..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ^^ Hayırlı olsun vatana millete[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 alımlar devam ediyorsa bende girebilirim..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bende gırmek ıstıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 bnet de nıcklerınız nee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMGuarDiaN Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 heheheheh komiksiniz 1x1 yapmak isteyen icq no 292294222 gelisn[signature][hline]Hell:Hapsedilmiş Ezik Lanetli Lahanalar DooMGuardiaN Unc Highking Pohuman TheLord[Hunter] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hehe doom kardeşim o lafı demen için önce bNette oynaman lazım karamba ıle olmuyor bu işler sen bılırsın hadi bakim güzelim şimdi git roc ıle tft orj al gel bNete[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yok kopya açısından demedim oynadıgı yer gercekten vasat bir yer oynadıgı yer saglam adamların oldugu yer olsa bıse demıcem =P[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Battle.Net'te bi bu clan hangi server?[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 paticik.Kabus fakat o serverda hiç oynamdım gelirim fakat lvl 0 yani.[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Dresquin, 25 Nisan 2004 17:12 tarihinde demiş ki: Evet Battle.net'te. Eternal, aktiviteler bekliyoruz? Clan olarak maç yapıldı mı hiç? 2v2 3v3 falan mesela... Maçlar düzenlenicek yakında ama uygun bir ortam bulmaya calısıyorum..Battle.net e tüm clan üyeleri giremiyor lag den dolayı..Ben size maçların tarihlerini ve yerlerini bildiricem..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Ben bnet de sadece Lind3r0th i gördüm ayrıca bir 10-20 kişi olsak da klanı kursak. En olmadı kendi aramızda maç yapalım 2w2 tecrübesi kazanıp birbirimizi tanıyalım.[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ya ben yenerım hepınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Bende ikisininde orjinali var.Tabi öss'ye hazırlandığım için oynayamıyordum bayadır.1 ay kaldı sınava.Sınavdan sonra clanınıza katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rei-Ayanami Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 oncelikle hayirli olsun demek isterim seyfo yine mi clana girdin bu kacinci clanin seni neyse size gl hf[signature][hline]Dunpeal D is back to judge all vampires sucking blood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ooo ud gosu gelmıs ulen ne arıon burda sal beni :P Ragnorak ownz ahaha Wc bayıyor artık[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ilk nick DaRkL!Ght ti fakat sonra girmemekten bnet e daha roc zamaninda accountun sifresini unuttum maili falan . su anda yine bnetteyim Jnearl nicki ile gorusebiliriz oynayanlar varsa. msn: [email protected] icq yuda oraya gelen olursa verebilirim. oyunda gorusmek isteyen ffalan olursa. teke tek 2vs2 farketmez orada oynayabiliriz. ayricana bu clan isinide copktandir paticige girmiyorum simdi gordum . yeni secimleri takip edicem uye alimi oldugunda bende aday olabilirim. roc zamaninda bi suru turk channel vardida simdi hepsinin ismini unuttum eger hatirlayanlar varsa bu yazinin altina yazarsa orda gorusme $ansimizda olabilir . Iyi gunler Jnearl .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Alımlar dewam ediyo mu? OSS olayı bitsin bi girmeyi dusunuruz. Lind naber bu arada nası gidiyo :)[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 İidr ya nasıl gitsn ugrasıoz işte sen hiç gozukmuyon oss olayına neyse az kaldı gecıcek =)[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 47/35 Swordman Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar