Vargath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bu konuda bir mesajım olsun varsın çamurdan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 vaniLLe said: evet mesela sipeyskeyk. gül gibi adam. biraz kilibik ama olsun. GÜL GİBİ DEĞİLİM. KILIBIK DA DEĞİLİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ne kadar güzel büyülü bi çenen var sen görmeden finishe girer erkenden nası bi fotoğrafın var nerde görsem resim gelir bobilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 7thBreath said: vaniLLe said: tipinden baane de, tiple alakali olsa zaten senle bastan cikmazlardi. arkadaşın tipine bişi demiyorum ama bu bildiğin yanlış bi varsayım. niye? göz var nizam var.tipinden de etkilenirsin hoslandigin kizin. bundan bahsediyorum. aldatilmanin cirkinlikle alakasi yok. olay bu. yetememistir senin verdiklerin herife o kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Chewy said: vanille burda tecrübeli kız ayaa yapma :D kim bilir kaç kisi aldatmıştır seni sdfsdfds sen de tecrübeli kefal ayagi yapma dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 drama queen tecrubesi olan arkadaslar paylassın tez konusu bence bu tarz hatunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Tipin nasıl alakası yok ya. Yapmayın etmeyin nolur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 o diilde, resim sonrasında erkeklerin yorum grafiği ile kızların kıskançlık grafiği paralel lan. Erkekler lay lay lom, kızlar çemkirişlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Tip fena değil zaten çirkin kızın aldatılıcak kadar uzun bir ilişkisi olmaz , doğru aldatılmak tiple alakasız daha çok sıkıntı , trip , farklı tatlar ... vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 VANİLLE'İN KİMSEYİ KISKANMAYA İHTİYACI YOK. NOKDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 işte tiple alakası yok, bazı elemanlar bişiler bekler, sonra. vaniLLe said: yetememistir senin verdiklerin herife olur, ve aldatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ,,O'' kıskanılmamıs ve kıskanmamıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 şüphesiz biz vanille yi alemlere ibret olsun diye yarattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 "Gene aldatıldım" lafından 3 yılda 5 erkek arkadaş hepsi veya en azından 2si 3ü aldatmış olarak anlıyorum. Doğru mudur? O yüzden bende tiple alakalı olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 böyle saçmasapan konusuyodur bayıyodur o sebeplerden dolayı oluyodur bi de şehirden de olabilir hangi şehirdeyse aldatma oranı ona göre değişebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 konuyu saptirmayalim beyler konu dramaticalla madurella falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ok dramaticella güzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 e rahatsızsa kızın muhabbetinden vs ayrılsın o zaman. aldatmak ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bella said: e rahatsızsa kızın muhabbetinden vs ayrılsın o zaman. aldatmak ne ya. 2 siyle de takılıyo eleman oo cok safsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 öç? of ne biliyim saçma sapan bi konu oldu bu bence sen benim kafamı sttn ben de baskasını sticem gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 garbage a taşınsın da rahat rahat takılalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bella said: e rahatsızsa kızın muhabbetinden vs ayrılsın o zaman. aldatmak ne ya.ay ay yerim bu kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar