jive Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 thran in demek istediği haftada 3-4 jah düşüyo lafı ile 1 kişi değil 1 serverdan bahsediyo günde kişi başına 10 cow falan düşmüş oluyo kalabalık bi serverda.Sanırım kalabalık bir serverda kasıyo. Bu arada burdan tartışalım diyoruzda bizim oyuncular olarak aldığımız ortak kararı yöneticiler oaly bittikten sonra reddederse boşuna zaman harcamış olmayakmıyız oyüzden diablo 2 lobde genel bi toplantı şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Eğer 5dk kısa sürecek bir işse dediğin gibi. Reddedeceklerini sanmam. Ben şimdi nedankoya öm atıyorum bu topic için. Baksın okusun müsait olunca. Ona göre bize bir cevap verir. Yaparız, yada yapamayız. Ona göre bizde oyuncular olarak aramızda tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Tek bir kişi tabiyki düşüremez,benim dediğim 14-15 kisi toplaniyor günde toplam 1,2 saat kadar herbiri ayri bi oyunda hell cow yapio ortalama 15 hell cow 8,9 dk da bitio hafta olarak bakarsanız anlarsınız zaten en demek istediğimi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Valla öle 14-15 kişi sürekli kasarak düşürür diyosanız ona bişey diyemem ama bireysel olarak imkansıza yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Nedanko eğer %66 sı onaylarsa yapabileceğimizi söyledi arakdaşlar. Geriye sadece aramızda tartışmak kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 boyle bir patch verilirse koyarim fakat bi kac sart var 1-) Diablo yu bozmamali, yani patchiniz neyiniz 1.11a ya uymali (neyse versiyonumuz yada) 2-) Serverda oynayanlarin ucte ikisinin ok demesi gerek. Hepsi ok dersede olmaz (euhueh bu saka) buraya yazin ben istyiorum istemiyorum diye, sonra bakkal hesabiyla bakicam, ok gibiyse ve patchiniz hazirsa koyucam. 3-) Padisahim cok yasa, padisahim cok yasa , padisahim cok yasa diye bagiricaksiniz. (taam vazgectim bunu yapmasanizda olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 anket yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Anketi trollerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 anket manipule edilebilinir bisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 dur ben ayri konu yapiyom herkes gorsun diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jive Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 1.12i lodpatch in üstüne yazılcağından uyumsuzluk sorunları olmaz şuan en önemli konu patch te neler olmasıdır. 1: Drop rateler in arttırılması 2: Stash boyutu arttırılması 3: İtem eklenmesi Bunlardan şuan en önemli olan tabiki drop ratelerdir. Hangilerinin deişmesini istiyoruz bu 3 başlıktan yada eklenmek istenen varmı bunları tartışmalıyız nedanko sana msnden ulaşabilirmiyim bu arada cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 jive sombre pathcinde drop rateler artırılmışmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 msn kullanmiyorumda ulasmaniza gerek yok, ozelden veya buradan soyleyebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 patch diyorsunuz da eger dediginiz custom patch ise aman kalsin. kendini blizz sanan durruklerin "fix"leyecegi seyler hic olmasin daha iyi. suraya tek ihtiyac olan sey sadece ama sadece item drop modifier, ozellikle de rune. bir de dusuk miktar (x2 x3 gibi) exp olursa iyi olur cunku lvl kasmak zor. ha boyle gece gunduz her an girebilecegimiz baal run'lar olsaydi neyse de su halle bayik. dedigim rate'ler ne fazla olsun ne de az. fazla olunca zevki kalmiyor az olunca daha da beter. o kadar ugrasla aylarca suren farm sonrasi bir seyin dusmeyecegini bilmek nefret ettiriyor. 100 milyonda bir olacagina 100 binde bir olsun yahu o bile kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Evet custom yazılmış bir patchti. Merak edip indirmiştim single player oynamıştım. İyi gibi gelmişti. Ama uzun süreli deneme fırsatım olmadı. Dengeler açısından o yüzden çok adildi süperdi diyemeyecem. Ama jive o patch yada hazırlayabileceği pathc hakkında biraz bilgi verirse ona göre kafamızda şekillendiririz bizde. Ben şu an kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jive Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sombrenuit patch 1.10 üzerine yazılmış olduğundan o uyum sağlamaz. Yani olay yeni bişi ortaya koymak.Başlangıç olarak hemen dropların %25 arttığı bi patch ile başlayıp sonuçları görelim diyorum biraz itemlern kendini gösterincede yeni itemlerin eklendiği sombre patch e benzer birşey ortaya çıkarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yeni birsey koymak nedir ya? bu uretme aski ne boyle? burada konusulan "canimiz sikildi hadi oyunu karistiralim kafamiza gore bir seyler yapalim" ise ben yanlis anlamisim, o konuda yazacak bir sey yok. olay ufak ama onemli bir soruna cozum bulmak. bunun tek yolu da drop rate arttirimi. su an diablo icin var olan en iyi ve tek patch median xl'dir fakat o da oyunu tamamen degistiriyor. orjinal oyundan geriye bir sey kalmiyor. digerleri ise kendini blizz sanan veletlerin sword of the lolzor gibi kafasina gore ekledigi sacma sapan itemler. onlarinda olacagi yer 2-3 gun acip kapanan acemi serverlardir. bunu yazmama gerek bile yok, patide oyle birseyin olacagini hic dusunmeye bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jive Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 innuande sen patch mantığını kavramamışsın median patch ufak eklentiden öte bir moddur biz ne anlatıyoruz sen ne anlatıyosun sen anladığım kadarıyla patch i başarıyla uygulamış hiç bi serverda oynamamaışsın bunu eskiden çok iyi uygulayan ve online oyuncu sayısı ile 1. ci sırayı çeken serverlar vardı. Bir olaya yaklaşırken daha geniş bakmalısın. Sadece drop rate arttırılsın ortak kararı çıkarsa sadee drop rate arttırılır herkez görüşünü yazmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 baya uraştırır ama stash i sayfalar haline getirirsek tadindan yenmez;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Tüm tutuculuğuma rağmen hayallerimden birisi de budur. Beynim uydurmuyorsa 1.13 patchi için yapılması düşünülen değişikliklerden birisi de stash size arttırmaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jive Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 stash büyütmek uraştırcak bişi deil şuanki boyut 8x6 onu 10x10 yapıcaz istek olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Bu şeyler tabi yalnız server bazında bitmeyecek değil mi? Client'da da değişiklik yapılması gerekecektir mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jive Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 tabi patch i download edip d2 klasorunuze atıcaksınız. Sadece drop rate deişirse buna gerek yok ama stash büyütme gibi durumlarda gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 İşte işime gelmeyebiliyor böyle şeyler. Zira bnette ölümüne legit oyuncu olduğum için ve bnetin hangi yöntemlerle ban politikası uyguladığı belli olmadığından ve her türlü modifikasyon oyun klasöründeki, hatta farklı diablo klasöründeki dll dosyalarını etkileyebildiği için oyum da olumsuz olabiliyor. Yalnıza kıl biri olduğumdan değil yani :) Sandbox kullanarak falan icabına bakılabilir sanırım bahsettiğim sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Hala düşünüyom :D. Stash size büyüsün diyecem 10*10 super. O kesinde. Rune drop artırılması için hala kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar