SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Selamlar, Kendi Counter Strike:Source demomu yapmak istiyorum mevcut demolarımı keserek, biçerek, efekt vererek falan ama bir türlü bir türlü işime yarayacak bi video edit programı bulamadım. Ulead Video Studio ve VirtualDub yükledim ama mesela ikisinde de şu özelliği bulamadım: Video'da seçtiğim zaman aralığını mesela %200 hızlı gösterecek. Şunu da yapamadım, video oynarken bir karede durucak ve yavaş yavaş belirli bir yere zoom yapmaya başlayacak veya sağdan sola doğru kayacak o anki kare veya ikisini aynanda yapacak vs. Bu programlarla bunları yapabilir miyim, yapabilirsem nasıl, yapamazsam hangi programlarla yapabilirim. Windows Movie Makerda bu özelliklerin olmadığını düşündüğüm için denemedim bile. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 windows movie maker'da var o özellikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Nerden yapıyoruz peki bulamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Edius, Adobe Premiere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Sony vegas kullan ama sınırızını ara bul var biraz ararsan bulursun benim de vardı bi ag videom ehehe bu çok alel acele oldu yanlız, hatta son haritadaki (bounce) parçalar çok karanlık falan birde boyutu düşsün yutup kabul etsin diye muvi meykırla editlemiştim en son bok gibi yaptı kaliteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Adobe Premier Pro CS3 yükledim ama onda da bulamadım ya. Yardım edebilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Adobe Premier Pro dan anlayan varsa nolur öm atabilir mi fıtık oldum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar