dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 http://www.plustech.fi/ makineler falan yapıyor olması lazım bu şirketin ama sitesine giremiyorum nalet ttnet sağolsun açılıyor mu yoksa sf'de mi problem var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 acilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 acilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 hayır buffalo state'in bi sfsine girerken de aptal turk telekom "yassak hemşoo!" uyarısını verdi geçen gün. üni sitesinde ne gibi bi ahlaksızlık olacaksa (kesin evrim falandır! bazı densizler hala evrimin olmadığını anlayamadı! balık sudan çıkmışmış da balina olmuşmuş suya dönmümüşmüş.. bu dönüş ana rahmine özlemi anlatıyormuş da.. dur o fröyd diye kel kafalı bi hobbitin uydurmasıydı. karıştırdım en.. ças derwinin dediği uydurmayı diyecektim. evet.. neyse) artık ttnet'e hiç güvenmiyorum.. anında herhangi bir siteyi kapatabiliyorlar sebepsiz yere. püfff.. bakalım başka bi şekilde ulaşılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abi burdan dene bende acıldı link http://agriculture.zibb.com/profile/plustech/fi/26765240 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 every body down or just me diye bi site vardi neydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 john deere almış lan tüm bunları.. çok sağolun çok işime yaradı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar