BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 yaa oyundaydım..bi anda monitor gitti bilgisayarı yeniden başlattım renkler gitti bilgisayarın...renk derinliği düşük gibi bi baloncuk cıktı napıcam?...ekran kartında bi problem var gibi muhtemelen belki baska bişeyde de olabilir anlam veremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ekran kartinin driverini yenden yüklemeyi denesene ya da update etmeyi, son surumunu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 renk derinliği 8 bite düşmüş..32 bit yaptım ama yine de tamamen çözülmüş değil önceki ayara gelmedi..dediğin gibi yapıyım bide tekrar yüklücem driverı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 burayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 @ginaly saol dostum, bende de aynı sorunvardı verdiğin linkten sorunumu çözdüm. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 süper işe yaradı gynali allah senin eksikliğini hissettirmesin bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 3.5 milyara ekran kartı mı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dostum aynısı başıma geldi, ben pkr.com pokeri oynarken oldu hatta. ekran kartı şimdi çekmecede duruyo. yakınlarda internet kafe varsa git ucuza al bişey idare etsin düzgün bi tane alana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar