-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ben önceden alcatel speed touch kullanıodum onla torrentbits.org dan bittornado ile paşalar gibi indirirdim. sonra modem bozuldu ve zoom 4x aldımbi tane. ama şimdi bunla indirmeye çalıştığımda port 6881 is black listed dio. bu aletin firewall nasıl kapanır? zilyon tane topic vardı biliorum da 500 tane msjın içinden bu soruyu bulamadım =)[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=65353 eğer yapamazsan başka yollarıda var.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ya sorun bu sorun veren portları routerdan açmam lazım ama nası olcak 4x zoom un menülerinden onu bulamadım. verdiin topicte yazdıklarını yaptım ama hallolmadı ayrıca[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 1.Yöntem Advanced'dan DMZ Configuration gir DMZ'yi Enable yap DMZ HOST IP kısmına 10.0.0.3 yaz Bağlantı bölümüne git Modemlen bilgisayarına bağlı olan bağlantıyı bul Özelliklerine gir IP Protocol (TCP/IP) Gir IP Adress kısmına 10.0.0.3 Subnet Mask 255.255.255.0 Defult Gateway 10.0.0.2 Use The following DNS server adressi clickle DNSlerede 1.ye 212.156.4.4 2.ye 212.156.4.20 Yanlız Web consolda confirm dedikten sonra kesin bir 7-8 dk bekle yoksa işlem görmüyor. 1. yöntemde adslnin firewallunu tamamen devreden çıkardık 2.Yöntem Web Console>Advenced Setup>Virtual Server a giriyoruz Public Port ve Start Public Port End 2sinede Torent hangi portları kullanıyorsa onları yazıyoruz Host ipye bizim connection kısmında atadıgımız ipyi yazıyoruz save ve confirm yapıyoruz ve port açılıyor[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 abi modemin firewall ını kapatmak sakat olmaz mı ?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 simdi eger www.torrentbits.org gibi biryerden indiriyosan bu adamlar default portlari iss ler bildigi ve yavaslattigi gerekcesiyle banlamis bu yuzden bittornado diye arat cikan clienti indir orda normal dl ne basla rejected falan diyince prefs yazisina tikla [mavi] ordan portlarini degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 değiştiriorum zaten sürekli portları bittornado kullanıom ben zaten. virüs dediin ilk yöntemi denedim onda olmadı. 2.yi deneyelim bi de[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 ilk yolu ben 10.0.0.12 ye göre yapmıştım şimdi tekrar 10.0.0.3 e göre denedim halloldu =) sağolasınız[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Hayırlı olsun :) RamsesII sakat olmaz yanına başka bir firewall kurarsın onun gördüğü işin fazlasını görür modemlerdeki firewall otuboku engelliyor özelliklede p2p programlarını[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 14 Haziran 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar