kaisersoze Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Aszune&n=Levent Wow daki karakterimi EVE Online oyun ISK sı karşılığında satıyorum. İlgilenenler [email protected] @gmail.com dan bana ulaşabilirler... Öncelikle 8 Kasıma kadar oyun süresi yüklüdür. Hesapta 280% mount bulunmaktadır, ToC gemlerinden de vardır, orjinal CD leri de mevcut olup (Wrath of the Lich King dahil) ilk sahibi benimdir. iletişime geçtiğimizde hesapla ilgili diğer bilgileri size ulaştırırım.
ZoRi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Kaiser le akrabayız bu topic i beraber açtık. Güncel...
ZoRi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Vıdı vıdı yapmasanız da sadece ilgilenenler mesaj gönderse? Güncel...
kaisersoze Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 5 bil isk ya vericem .
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 5 milyar ISK ne ya hangi ulke para birimi tl ye vurunca ne kadar a geliyo bide
kaisersoze Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 oyunun aylık ücreti 12 dolar oyunda 1 aylık bedava oynama kartını 600 milyon "isk" dan satıyolar. basit bir hesap yapılabilir heralde..
Öne çıkan mesajlar