Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 9 yaşındaki japon çocuk çalıyo çokta güzel çaldı sevdim =) http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=110737521907&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 süper çalmış gerçekten, yiyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Ellen show'da cikmis, velede bak ahah. Ayrica caponlarin 80's hardnheavy askiyla yanip tutusmalarini hic bir zaman anlayamadim, ilginc varliklar. Gitar da rendi roodz signicir, abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 soloyu güzel atmış. sesi berbat ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 velete bak lan. iyi çalmış ama sanki sözleri blimiyo da helebüle le le lü filan diye salliyo gibi ahaha. keske o solemseydi ama + rep cocuga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ben böyle güzel bişey görmedim ya. paylaşıma boğucam videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar