Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bleh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Aldım şimdi başlıyorum, yazarım bir şeyler birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 İlk 10 dk. zevkli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 diablo gibi skill sistemi mi var onu anlat asıl. level aldığında neler çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 demosu var haber ola, ortam geyik kokuyor acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 İlk yarım saat çok zevkli, diolaglar süper. level atlayınca hero card alıyorsun şimdilik pasif skill ler geldi daha level 3 olabildim, hızlı koşma ve daha fazla melee dmg kartlarını aldım. Oyun daha çok silahlar üzerine kurulmuş. Çok geyik aletler var. Silahların bir normal dmg`ı bir de vurdukça dolan bir süperi var diyebiliriz, işte aoe gibi. Bunlar dışında zırh equip vs. de var, klasik h%s işte. Yarın daha fazla yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Çooook iyi, çok güzel q lar var, resmen eyleniyorum oynarken. Bu arada co-op mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ne kadar peki $15 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 9.99 pound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 diablo gibi multisi varmı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Hayır aynı ps üzerinden 2 kişi coop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 dreag , psn den TURK KREDI KARTIYLA satin almak icin , account imizin Amerika olmasi gerekmiyor muydu ? sen yukarida pound demissin de , benim hatirladigim ingiliz account iyla izin vermiyor kredi kart alisverisine. Daha once kendimi amerika dan gosterdigim account ile oyun almistim turk kredi kartiyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Ben shopto dan psn card aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 meh... 10 pounda değer bi oyun gibi gözüküyor. ki ben 30 poundlık fln bekliyodum fiyatı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bitirdim dün gece, eğlenceliydi baya. Co-Op oynadık ama 2. karakter wizard biraz yalan olmuş.Pet gibi dolaşıo, main character gibi customizable olsaymış iyi olurmuş. Onun dışında çok tekrarlıo questler falan ama o kadar da sıkmıyo.Dialoglar falan hoş olmuş, özellikle bazı muhabbetler hakkaten komik. 2. oyun tüyosu daha da ilginç sonda..Bakalım nası kotarıcaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 poop q ları çok orjinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 oyun cok guzel yanliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 oyun ucok sevdim ama lanet olasi US psn kredi kartimi kabu letmiyor artik offffffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 abi internette uk psn card'larının normal degerinden daha ucuza satılıp(50pound => 44pound gibi), us'in deli gibi daha pahalı olmasının mantıgı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 http://www.maximuscards.com/itempage.php?cat=3 5-8 dolar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaeron Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Demosu çok güzeldi ya :D bayağa beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Pc'ye çıkmicakmı bu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bugün 2. oyun çıkıyor, thongs of virtue.. 6 ayda tamamladılar 2. oyunu helal, birde ilk hafta satın alanlara, 2 DLC + 1 Co-op character vericekler reward. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Aaaa daha ben ilkini alamadım ne ara çıkardılar. Şu eldeki oyunlar bitsede çöksek hemen ya oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar