Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ron Gilbert's DeathSpank

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk yarım saat çok zevkli, diolaglar süper.

level atlayınca hero card alıyorsun şimdilik pasif skill ler geldi daha level 3 olabildim, hızlı koşma ve daha fazla melee dmg kartlarını aldım.

Oyun daha çok silahlar üzerine kurulmuş. Çok geyik aletler var. Silahların bir normal dmg`ı bir de vurdukça dolan bir süperi var diyebiliriz, işte aoe gibi. Bunlar dışında zırh equip vs. de var, klasik h%s işte. Yarın daha fazla yazarım.
Mesaj tarihi:
dreag , psn den TURK KREDI KARTIYLA satin almak icin , account imizin Amerika olmasi gerekmiyor muydu ? sen yukarida pound demissin de , benim hatirladigim ingiliz account iyla izin vermiyor kredi kart alisverisine. Daha once kendimi amerika dan gosterdigim account ile oyun almistim turk kredi kartiyla.
Mesaj tarihi:
Bitirdim dün gece, eğlenceliydi baya. Co-Op oynadık ama 2. karakter wizard biraz yalan olmuş.Pet gibi dolaşıo, main character gibi customizable olsaymış iyi olurmuş.

Onun dışında çok tekrarlıo questler falan ama o kadar da sıkmıyo.Dialoglar falan hoş olmuş, özellikle bazı muhabbetler hakkaten komik.

2. oyun tüyosu daha da ilginç sonda..Bakalım nası kotarıcaklar :)
Mesaj tarihi:
abi internette uk psn card'larının normal degerinden daha ucuza satılıp(50pound => 44pound gibi), us'in deli gibi daha pahalı olmasının mantıgı nedir ?
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...