uyurgezer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 said: Earlier this year SPV (distributors and co-owners of InsideOut Music) declared insolvency and filed for bankruptcy, causing a lot of damage for us and other bands. As for ourselves, the planned album release and four tours were effectively postponed and/or cancelled indefinitely. Therefore we are now happy to announce that we are back on track again, with Century Media picking up InsideOut, together sorting out the sordid mess that SPV caused. Work on the album has been resumed and we are doing our best to pick up where we left a few months back with new energy. Since you have been waiting for such a long time we will give you some first hand info on the coming album: We are giving birth to a double album called “Road Salt” - revolving around choices, temptation, sacrifices, passion and the difficult art of giving up. A lot of the intimate issues that have become the core of Pain of Salvation in other words. The whole album will have a very raw and dry sound, initially described by Daniel as “1976 on steroids”. The music daringly combines the lost worlds of the early Pain of Salvation while at the same time, as always, paving new roads for the band and their fans. Hey, why not some song titles? Linoleum, Sisters, Gone, No Way… Road Salt will come with an extensive booklet and will also be available as a double vinyl! No release date has been confirmed yet, but we are looking at 2010 in any case. /Pain of Salvation süper haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 oha.oha çok sevindim yeni albüme! 2010dan önce kasım gibi de bi ep haberi var şahane!merakla bekliyorum,denyıl yine harikalar yaratmıştır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 yol tuzlamasi? kar yagisi mi ongormusler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 teylele teyleleleleeeleeey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 BonePART said: yol tuzlamasi? kar yagisi mi ongormusler ABOV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 hadi pos sevdir kendini bana be! hayatımda hiçbir grubu(yalan, riverside ı da sevemedim...) sevmek için bu kadar zorlanmadım. olmadı olamadı. ama istiyorum seni pos! siz de gençsiniz ben de.neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ben senin kurduğun cümleler adına cok üzüldüm şu an ya.ama renkler dedim içimden geçti geçecek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 işin kötüsü zevklerin tartışılabileceğine inanıyorum.ve progrock tan bu kadar çok hoşlanırken pos u kesin sevmem gerektiğini biliyorum. ancak olmuyor olamıyor. ama umutluyum. olur bence bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 pos candır. git canlı izle,öyle başla belki samimiyetten falan etkilenirsin ki anlayamadığım şarkıları mükemmel söz olarak da melodi olarak da..nasıl beğenmedin,şaşırtıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 nasıl peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 en iyi albümlerinin entropia olduğunu düşünen bi ben mi varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 en kötü albümleri olmuş heralde. sisters ve adını hatırlamadığım bi parçada vokal şov var o kadar =/ en iyi de remedy lane imho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 güzel de pos gibi değil işte.yani aynen pos gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 böyle ufakken yaşlı ziyaretine gider de dantelli rahatsız koltuklarda boş boş oturursunuz ya bitse de gitsem diye, öyle bir şey olmuş scarsickin yarısını sevmeyebilseniz de en azından adamlar deneysel olacağız diye cılkını çıkarmış diyordunuz, ilginizi çeken bir noktası vardı iyi kötü bu ise tamamen saman tadında, ilginç hiçbir yanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar