Dolis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Arkadaşlar evet patinin 2009 şanssız insanı olarak beni seçebilirsiniz özel bi ünide burslu okuyodum ve burs kaybetme ortalaması 2.00 benim ortalamam 1.99 :D kurula kaldım bi kaç güne belli olur tahminimce ama uyku bile tutmuyo. Lan niye çalışmadın dersenizde şöle özetliyim güzel sanatlarda okuyorum okula başladığım ilk dönem final haftasında sağ elime(çizim yaptığım elim) 9 dikiş atıldı görülmez bir kaza üzerine eee diğer 3 dönem dersenizde 4. dönemimdede arabayla kaza geçirip boynu sakatladım yine çizim yapamadım. Sizce bunları kurula sunummi devlet hastanesi raporlarıyla yoksa oha o puanada almazlarmı diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 e herhalde sun raporları. hem de kurul karar vermeden sunsan daha şık olurdu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bu sene öss kolay olacak diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Ya abi öss ye tekrar girene kadar 3. sınıfa geçmişim yaşımın çok ilersindeyim :) 15 milyar yılda kazanmaya bakarım daha hızlı olur :D Yada bankadan kredi çekip öderim sonra o krediyi taksitle öderim napcam başka 2 yılım boşamı gitsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 kişisele açsaydın neden çöpe açtın. nese yine de ciddi cevap vereyim. bence 1.99 ile raporları sunarsan falan insiyatif kullanarak bursunu almayabilirler. tabi okuldan okula değişiyor.bazıları burs almak için herşeyi yapıyor biliyosundur.müsamaha göstermiyorlar. bence raporlarını kesin ver.işini sağlama al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Yardımcı olduğun için saol abide öğrenci işleride raporları sunma boşuna 1.99dan almazlar diyolarda yavşaklara güvenemiyorumki ya bir dedikleri diğerini tutmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 boşuna ne ya ? ahah şaka gibi konuşmuşlar, sen sun da, sonra pişman olmazsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 olsun sen ne bakıyosun öğrenci işlerine. yarın alsalar bursunu nolcak?öğrenci işleri mi geri vericek. sen ver raporlarını için rahat sonucunu bekle.ben olsam öyle yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Pazartesi o zaman koşa koşa okula ben :). Bu arada bi moderator falan konuyu taşıyabilicek biri varsa kişisele taşısın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Peki diyelimki aldılar ek çözüm olarak ne önerirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 rapor sunarsan alıcaklarını sanmıyorum. ama alırlarsa iki seçeneğin var işte ya bastırcan parayı öyle devam ediceksin ya da tekrar öss yolları taştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 raporlar kapı gibiymiş neyi zorluyosunki daha ? raporları sunsaydın geçmiştin şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Suncam suncam şimdi koşturmaya başlarım hastanelerden o tarihle ilgili rapor alamıyomuyuz çünkü kazaları geçirdiğim tarihte bütün bölüm yavşaklık yapmıştı nasıl yapmıştı derseniz raporları okula ver biz bütün sınavlarını bir güne koyalım dediler nasıl dedim dikişlerimin alındığı gün 8 ayrı sınava giricekmişim kısıtlanan zamanlarmı diyim o acıyla saatlerce çizim yapmammı diyim gece uyumadan proje yetiştirmeye çalışmammi diyim bende o elle girip alayından dd- ff tarzı şeyler aldım bi iki insan olan hoca geçirdi cc ile falan . Şimdi o raporları ben tarihleri versem hastaneden alırmıyım çünkü 2 sininde tarihini biliyorum :D Hatta ilk kaza 01.01.2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bella said: rapor sunarsan alıcaklarını sanmıyorum. ama alırlarsa iki seçeneğin var işte ya bastırcan parayı öyle devam ediceksin ya da tekrar öss yolları taştan. Abi 2 yıl geriye düşmek varda şöle bi seçenekte var mimar sinan a öss ile girsem hocalarımız msü ile tamamen aynı acaba o dersleri o hocalardan aldığıma dair kağıt bilgi versem o derslerden muaf olarak 3. sınıfa devam edebilirmiyim?Yada Parayı babam bastırırda adama hiç yük olmak istemiyorum zaten kriz dönemi sıkıntıda bide okulu ödiyemez şimdi pfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bella said: rapor sunarsan alıcaklarını sanmıyorum. ama alırlarsa iki seçeneğin var işte ya bastırcan parayı öyle devam ediceksin ya da tekrar öss yolları taştan. Abi 2 yıl geriye düşmek varda şöle bi seçenekte var mimar sinan a öss ile girsem hocalarımız msü ile tamamen aynı acaba o dersleri o hocalardan aldığıma dair kağıt bilgi versem o derslerden muaf olarak 3. sınıfa devam edebilirmiyim?Yada Parayı babam bastırırda adama hiç yük olmak istemiyorum zaten kriz dönemi sıkıntıda bide okulu ödiyemez şimdi pfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Dolis said: Şimdi o raporları ben tarihleri versem hastaneden alırmıyım çünkü 2 sininde tarihini biliyorum :D Hatta ilk kaza 01.01.2008 :D valla şaka gibisin.ben de raporun var sandım. geçmiş tarihe rapor vermiyorlar.hem de taa 2008. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 2.00 da yapmıyosanız... 2.50 lan bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bella said: Dolis said: Şimdi o raporları ben tarihleri versem hastaneden alırmıyım çünkü 2 sininde tarihini biliyorum :D Hatta ilk kaza 01.01.2008 :D valla şaka gibisin.ben de raporun var sandım. geçmiş tarihe rapor vermiyorlar.hem de taa 2008. yaw yok o tarihte alınmış var zatende kaybettim yenisini çıkarttırırmıyım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 fede said: 2.00 da yapmıyosanız... 2.50 lan bizde Bizde o 2.00 ı çıkartmak o hocalarla çok zor :) düşün projeden 60 la geçtim sınıfta 29 kişi var 6 kişi geçtik projeden :) geriye kalan ff tabii bu arada proje 8 kredi oda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 hoca bana taktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Senin yine bi tarafların sakatlanmışta bursunu almışlar..Benim ortalamam son dönem 0.69 geldi ne var ne yok aldılar bide burlu okuduğum senelerin parasını istiyor çakallar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Parasını ödeyemeyeceğiniz okula niye giriyosunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 hehe öderiz gerekirsede ben daha kaybetmedim durun ya 0.01 puanla almazlar işallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 PATA said: Senin yine bi tarafların sakatlanmışta bursunu almışlar..Benim ortalamam son dönem 0.69 geldi ne var ne yok aldılar bide burlu okuduğum senelerin parasını istiyor çakallar.. o Nası bi saçmalık ya şikayet edebilirsin öle bi şeymi olur biz yanlışlıkla verdik birader senide tongaya düşürdük öde bakalım varmı lan öle bi şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar