SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Koydum çocuuu http://www.bursaogrenciyurtlari.com/ apart tuttum olm, pek şahane hemide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 (:D kıyak mekanmış.. güle güle otur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 hadi gözün aydın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 KANKA ARTIK KIZ ATMAYA GE.. oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 adam beni atacak lan. gidicemm kalıcam. temiz bi arkadaşa benziyo, umarı böbrek gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 olm sen de benim eniştem sayılırsın en nihayetinde, sonuçta baldızıma evlenme teklif etmişsin. Geyik meyik sonuçta bi teklif var. Aslında töre olayına bağlasam namus cinayeti diye alsam aşağı da olabilir de, bursada töre olayı yok. En fazla tavuk alma var falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bursaogrenciyurtlari.com gibi genel yurtlari kapsayan bi alan adini nurgul sultan adindaki apartman sirketinin tek basina parsellemeside iyiymis. asil bundan cinayet cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 oha dikkat etmemiştim harbi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar