Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 http://rapidshare.com/files/275787686/bar.wmv.html linkteki video'da gecen telsiz konusmasini cevirebilecek birisi var mi? aslinda sadece asagidaki bosluk biraktigim yeri anlamadim. "five qualifying laps. hamilton ...... . come on rubens." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 5 mükemmel tur ve hamilton rubbensi geçiyor tarzı bi şeydir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 qualify laps mükemmel tur değil yalnız. yarış öncesi zamanlama turu, ısınma turu, hazırlık turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 hamilton is bişey diyo ama ciddn anlaşılmıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 qualify lap orda gecis turu olarak kullanıyo. yani hadi bak bu lapte geciyosun. "hamilton is"den sonrası anlasılmıyo sanki "in there" demis gibi ama bilmiyorum. anlattıgı sey su, hamilton pit'e giriyo, lastikler gec geliyo zaman kaybediyo. bu sayede rubens'a sans guluyo ve hayvan gibi kaptırıp 1. ligi ele geciriyo. radyoda da "hamilyon şişti, hadi kocum rubens geciyosun bu tur" diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bana da in there gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 toggie said: qualify lap orda gecis turu olarak kullanıyo. yani hadi bak bu lapte geciyosun. "hamilton is"den sonrası anlasılmıyo sanki "in there" demis gibi ama bilmiyorum. anlattıgı sey su, hamilton pit'e giriyo, lastikler gec geliyo zaman kaybediyo. bu sayede rubens'a sans guluyo ve hayvan gibi kaptırıp 1. ligi ele geciriyo. radyoda da "hamilyon şişti, hadi kocum rubens geciyosun bu tur" diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ğğğğğğğğğğğğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 toggie said: qualify lap orda gecis turu olarak kullanıyo. yani hadi bak bu lapte geciyosun. "hamilton is"den sonrası anlasılmıyo sanki "in there" demis gibi ama bilmiyorum. anlattıgı sey su, hamilton pit'e giriyo, lastikler gec geliyo zaman kaybediyo. bu sayede rubens'a sans guluyo ve hayvan gibi kaptırıp 1. ligi ele geciriyo. radyoda da "hamilyon şişti, hadi kocum rubens geciyosun bu tur" diyo. iste orada hamilton sisti derken ingilizce ne diyor onu merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 in there diyodur iste. bunun oncesinde de konusma gecmistir telsizdeki elemanla arasında. tüm konusmalar yayınlanmıyor cunku, once yetkili kimse bi dinliyo, uygun gorduklerini belirli bir süre sonra yayına aktarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 toggie said: in there diyodur iste. bunun oncesinde de konusma gecmistir telsizdeki elemanla arasında. tüm konusmalar yayınlanmıyor cunku, once yetkili kimse bi dinliyo, uygun gorduklerini belirli bir süre sonra yayına aktarıyo. yaris sonrasi ozette, konusmanin o kismi bip'lenmisti. o yuzden sordum acaba argo mu geciyor diye. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 haha olabilir belki de ondan anlamıyoruz ne zırvaladıgını herifin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar