Flassh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 NE YEDİNİZ!!1 bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 barbunya, pilav, patates kızartması ve şehriyeli beyaz çorba. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 doğru düzgün bişey yemedim bu saate kadar, birazdan makarna dünyası ama. üşenmezsem güzel bi sos da yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 akşam:: domates çorbası, fincanda köfteli makarna köfteli hamburger gece:: cips cips kola çekirdek akşamla gece arasında spor var ama gene de ne çok yemişim lan durayım bari artık hatta yatayım bgen en en iyisi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 sabah peynir ekmek sosis öğlen biftek patlıcan ezmesi/salatası akşam kfc mighty zing birazdan da kaşarlı pide ekmeği yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 sabah açma yedim öğleden sonra dondurulmuş pizza sonra bi açma daha yedim sonra birayla cornflakes yedim çerez gibi sonra başka bişey yemedim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 akşam simidi yedim çıtır çıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 pide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 köfte,biber,domates arası ekmek ( ekmeği bunların içine doldurdum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 cipsle gecistirdim butun gunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dün öğlen patlıcan salata+tulum peyniri+fındık lahmacun+urfa kebap+rakı olayına girdik. akşam da nefis kıymalı taze fasülye pişirdim, onu yidik. bugün tavuklu ve soya fasülyeli bulgur pilavı yapıciim (evet uydurma bi tarif :P), fasülye de hala var. öğlen yemeğini kurtarır. akşama da köfte yapıcam galiba öğlenden demlenen bulgurun yanına. hatta vakit kalırsa bi de zeytinyağlı barbunya yaparım, o da yarına sallanır, süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ramazanda patlıcan mı yenir yahu? günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bi yanlışlık var ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 oo ben yüzyılın yemeğini yedim dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 neymiş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Emaleth said: akşam da nefis kıymalı taze fasülye pişirdim, onu yidik. sebze yemeğinin içindeki kıymayı dövesim gelir. kuru fasülyedeki sucuk dahil. ya o haşlanınca yemek pişerken, iğrenç bişey oluyo ya. sebzeeyi ssebze olarak yicen arkadaş, prenibim budur. bir sefer pırasanın içinden kıyma çıkmıştı, canımdan can gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 çok acıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Eternalus said: Emaleth said: akşam da nefis kıymalı taze fasülye pişirdim, onu yidik. sebze yemeğinin içindeki kıymayı dövesim gelir. kuru fasülyedeki sucuk dahil. ya o haşlanınca yemek pişerken, iğrenç bişey oluyo ya. sebzeeyi ssebze olarak yicen arkadaş, prenibim budur. bir sefer pırasanın içinden kıyma çıkmıştı, canımdan can gitmişti. biz sana engel olmayalım, istediğin gibi ye. sen de bize engel olma mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bizde dün balık sezonunu açtık ailecek. mangal balık ve bol yeşil salata yedim dün. sonra da sütlaç yedim üstüne oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 artı olarak kıymalı taze fasülye candır oyş çok severim. yanında bembeyaz bi pilav bide ayran olcak. bence sebze yemekleri etsiz ayrı bi tad, etli ayrı bi tad yaratıyo. her ikisini de denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 abuu sirketteki yemeklere baktım da bugun ayrı bir guzel yahu. Napoliten makarnasından tut kazandibine mevsim salatasına güveçe falan daha yemedim ama yicem hemde 45 dakka sora agzımın suyu aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Stblack said: abuu sirketteki yemeklere baktım da bugun ayrı bir guzel yahu. Napoliten makarnasından tut kazandibine mevsim salatasına güveçe falan daha yemedim ama yicem hem de 45 dakka sora agzımın suyu aktı. Ops pardon yanlıs seye bastım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 dilim yara hiç bi şey yiyemeyip suyla besleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Dil yarası kötü ya geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 dil yarasııı dil yarasııı neydi lan o sarkı bi de gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar