wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 msıon said: dory aşığım sana Bursa kadar güzelsin papatyalar gibi.. ne burunlar kırdım aslında hiç olmadılar ne kafalar kestim rajona hiç uymadılar ey be msion, garip adam, bu sölediklerim kulağına küpe ola, çok küpeler taktırdım hiç delik olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 oh yea man kaldırımdaki ölü çocuklarımı kürtajla aldırın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 wildpervert said: msıon said: dory aşığım sana Bursa kadar güzelsin papatyalar gibi.. ne burunlar kırdım aslında hiç olmadılar ne kafalar kestim rajona hiç uymadılar ey be msion, garip adam, bu sölediklerim kulağına küpe ola, çok küpeler taktırdım hiç delik olmadan. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 turkcell 3g farkııı eyyy netteki hız farkı leleley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Archangel_ said: abvblizzard said: Archangel_ said: yok yok, bugün ondan içmedin değil mi, kıskanalım diye yaptın? :P cidden içmedin ama di mi ya? nasıldı :) çok rare veya pahalı bişey değil ki bildiğin viski en gencinden. 12 yo 50th anniversary muamelesi de yapmıyorum tabi de, ne bileyim macallan ın pek metini duydum ben, hiç de içmediğim için merak ettim.hatta farkettimde satıldığını görmedim ben daha herhangi bi markette, tobacco shopta vs. Duymuşsundur da o methi yapılan bu değil 30-60 yıllık o xx.000 dolarlık siseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 duborg gırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 cin limon güzel birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bi efes 70lik bi de efes şişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dory said: böyle resm koyunca çok havalı duruyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 vay anasını sprite içmiş diyor insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Hala daha cola fondip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar