sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 kesinlikle gitmeyin diyen arkadaşlar abartıyor.Tamam başyapıt değildi ama bir türk filmine göre bence ortalamanın çok üzerindeydi.Çekimleri beğendim, uğur yücelin oyunculuğu zaten iyi de kenan adeta yargılamış.Diğer oyuncular pek yok filmde ikisi dışında berrak gözüküyor işte baya.Amerikanvari öğeler var evet bazıları gerçekten yakışmamış ama genel olarak izlenecek bir film.Recep İvedik'e, kutsal damacanaya gişe kazandırmaktansa bu tarz filmlere kazandırmayı tercihe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 gittim izledim aksiyon sahnelerini fena yapmamışlar. kenan aşmış gitmiş bunu bir kere daha gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Bugün izledim filmi, o kadar da kötü değil, hatta son yıllarda vizyona giren Türk filmleri ile kıyaslanırsa baya düzgün efektleri, kurgusu filan. Tabii senaryo Hollywood polisiyelerinden klişeler ile örülü. Ha bi de beyzanın kadınları diye bir film vardı ya onu çağrıştırıyor. Hani fazladan bir filme gitmek bana koymaz, ugur yücel'i de severim bi gideyim göreyim derseniz gidin. Ama illaki izlenmesi gereken bir film değil. Bir şey kaçırmazsınız izlemeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 demin izledim, uğur yücel cidden müthiş bir oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar