toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Okulun exchange programı ile ÇHC'ye gidiyorum 1 aylığına. Shanghai'ya inicez, ordan Hangzhou diye bi yere gidicez 200km falan mesefade, üniversite orda. Adı da Gongshang Uni. Uzakdogu'ya gidenlerden, ya da Çin'i gezenlerden tavsiye bekliyorum. Neler yapılır burada, mutlaka şunu yap ya da buraya git diyebileceginiz şeyler var mı, yemekleri nasıldır, elektronik hala ucuz mudur, ucuzsa ne kadar ucuzdur buraya gore falan. Teşekkür ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bittere batırılmış çekirge kanadı. oh, wa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 abi ciddi misin? yediysen ve begendiysen ben de denerim ama yok yani, hic icimden gelmiyo gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 yorum aldım aslında sadece o konuda ve pek iç açıcı değillerdi. düşündüm de bence yanında bol bol hazır çorba falan götür =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 cin ingilizcesini normal ingilizceye ceviren decoder gotur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Yerinden wow gold al ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ya 45k gold var accountu satamıyorum. ucuza versem alır mısın arcane? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Lancelion said: yorum aldım aslında sadece o konuda ve pek iç açıcı değillerdi. düşündüm de bence yanında bol bol hazır çorba falan götür =p bunlarla malatya'ya bile gitme! lol.. tamam abartıyorum ama adamların bi sürü yiyecek bişiyleri vardır. aklına yatan her türlü şeyi yiyebilirsin olm. mis gibi imkan işte daha ne? beğenmediğini salla gitsin, bi daha yemezsin... teknolojik çakma ürünler getir işte olm.. aslında aklıma bi fikir geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 çin de köpek yiyiyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 abi ben hazır çorba alırım yani çin'e gidecek olsam bir süreliğine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Çin işkencesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Çin'e giden bir çok tanıdığım oldu da adamlar 3 şey söylüyorlardı, Yemekler çook kötü, Kokular daha da kötü, Alışveriş yaparken köpek gibi pazarlık yapın, adamlar itelemeye çalışıyormuş ve fiyatlar her yerde değişiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 of ya sıctınız agzıma valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 abi şu mıymıylık olayını çözemiyorum ben.. gittiğim yerde öküz gibi ne varsa yerim, bir sürü farklı içecek içerim. kötüyse kötüdür ama süper iyisi de çıkar.. adam zaten bir aylığına gidiyor. aklıma şu geldi; http://www.topgear.com/uk/photos/vietnam-revisited?imageNo=5 baba gidince fotoğraf makinen olucak mı yanında? ha bi de bu; http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14962296 said: kendisi vietam special da yola ciktiklari ilk gun motoru bozuldugunda yolda kalir ve "kollari sivayip" yemek yemeye girisir.. su monolog gelisir : (stick'lerin ucundaki et parcasini gostererek) -what noise did this made when it was alive ? did it go "moooooooooooooooooooo"* ? did it go "tweed tweed tweed"* ? or did it go "nehehehehehehe"* ? (eti tadar) -i think it went " wooof woooof wrroooof"*.. but it's delicious ! kesin yiyecek bulursun, dert etme hiç orasını. du bide vietnam sipeyşıl bölümünü izleyin.. part part takip edersiniz işte, 8parttan oluşuyor bu süper eser.. http://www.youtube.com/watch?v=GGFESAjIRDo&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 icimi rahatlattın valla. koskoca cin'de zaten yemek bulamamak imkansız. adamların mutfagı bizimki gibi lezzetli degildir belki ama ac da kalmayız yani. hem farklı tadları da denemek lazım, bocek falan bilmiyorum ama cesaretimi toplarsam belki. fotograf makinası tabi ki olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Toggie yemeğe hızlı abanma önce bulabilirsen fast food zincirleri falan oralardan ye lak diye geçme lokal yemeklere malum adamların alışık olduğu bakteriler seni cırcır yapacak, birisi lokal biraları içmenin en iyi yöntem olduğunu sölemişti oranın yemeklerine alışmak için (malum maya, içinde her türlü lokal organizma var eheh) ama ne kadar doğru bilemiycem. Ne okuyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Elektronik hala ucuz fakat bunu bildikleri için sana o fiyatlarda vermiyecekler, çindekiler de lokal üretilen cep telefonu gibi şeylerden çok avrupa markalarını falan seviyor eğer amacın cep telefonu gibi şeylerse. Eğer anlıyorsan pazarlıktan oradan 1-2 kafa adam bul sor nerden ıvır zıvır alıcaz diye git dolaş. Çinde olsam ben fabrika dolaşırdım bikaç arkadaş bulup ama ne kadar güvenli olur bilemem illa oradan birileri olması lazım oraları bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Olm sanki hic bizde disarda circir eden seyler satilmiyo da sizde yani. Bisey olmaz abibence cinde. Git ye yani noodle yersin, tavuk falan vardir yersin adamlarin mutfagi var en azindan. Hatta simdi kalk git mesela bi alisveris merkezinde cin lokantasina, genelde orda cinliler vardir onlara sor cine gidicem neler yiyebilirim falan de sana yemek ismi verir ordaki cinli ablalar. Biz amerika da bile yemek buluyoruz olm bisi olmaz merak etme. En olmadi fast food takilirsin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Varsa önce fast fooddan başlaması şart, olay yemekte değil oradaki bakterilere alışmakta, ilk günden abanırsan adamların yağlarına mayalarına tuvaletten çıkamazsın hatta ateşlenirsin. Bi de sarılık aşılarını falan oldun mu, çine gitmeden önce yapılması önerilen aşıları araştır var küçük bi liste tetanoz, sarılık falan gibi. İstanbulda da lazım bunlar olmadıysan eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 http://www.netdoctor.co.uk/travel/asia/turkey.shtml http://www.netdoctor.co.uk/travel/asia/china.shtml Böle şeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Zamanın varsa tabi, ben de hong konga gittim dolaştım bi bok olmadı açıkcası eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ne asısı ya hayatımda hasta olmamıs insanım :p yediklerimize dikkat edicez tabi, bir yeriz baktık olmadı ikinciye akıllanırız. oraları bilen bir arkadasım olacak, daha once gitmis olan. buyuk avantaj saglar bize zaten. elektronik mühendisliği okuyodum, bitti. mezun oldum ama olsun sen de gel dediler hehe. pazarlık olayı ilgincmis, elimden geleni yapıcam bakalım ne kadar direnecekler. telefon falan dusunmuyorum bu arada, fotograf makinası alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bana bi iphone alıp getirsene be ucuzmuş orda.çin malı felan farketmez.hava atarım iphone um var diye kızlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 olmuyo ki iphone'lar oyle dısardan alınca kullanamıyosun diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Şöyle bir yanlış anlama var, Çinde üretilmeyen kullanıcı ürünü çinde Türkiyedeki fiyatlarda. Toggie elektronik okuduysan merak da ediyosan shanghaida benim solar panel almış bulunduğum bi solar panel üreticisi var öyle fabrika gezcez diyorsan vereyim contact bilgilerini, panellerini almaktan ve msnde biraz muhabbet etmekten öte bir alakam olmadı ama. Şahsen ben çine üniversiteye gitsem bunu bahane ederek fabrikaları dolaşırdım, arkadaşım da var diyorsun ona da sor uygun görürse gidersiniz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar