Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Girakon server'inde ve Item'siz olarak: Lv73 Mage Lv57 Warrior Lv35 Berserker Tümü tek fiyat 100 lira fakat teklif gelirse daha yüksek fiyata da verebilirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 35 berserker nasıl ya, üşenmedinmi lv düşürürken, yada üşenmemişler mi? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 anilarim canlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 O değilde ben daoc accını 100 liraya sattım üzen tarafı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 said: Tümü tek fiyat 100 lira fakat teklif gelirse daha yüksek fiyata da verebilirim bu kısmı anlayamadım. biri çıkıp haketmişsin ben 150 veriyorum mu dicek yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dartanian said: O değilde ben daoc accını 100 liraya sattım üzen tarafı bu. de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Biliyorum hacı canım saolsun da ben 3 tane full item ayrı realmlarda karakter yaptım. 1 tane level kasma karakterim var 3 günde level 50 yapar 1 tane daha 50im var 100liraya gidiyo anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar