Edge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Normalde kendini kapatmıyor ama dota - 12sky vs. oyunlara girince random bir süre sonra direk kapanıyor laptop... Uzun bir süredir böle mmorpg oynayamaz oldum laptoptan.. Yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 içini açıp tozları almak tek çözüm gibi duruyor ilk etapta. marka model ne ? acerlarda çok oluyor bu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 direk soluyorum isinma en iyi halle kompressorle icini temile gecer kotu halle parcalardan bii wsoguk lehim olmustur yenlemek gerekcek umarim garantin wardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 bir de bitenekadar.com ' dan uygun fiyat ve kargoyla laptop soğutucu stand alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 casper nirvanalardan makine ya..bi temizliyim yarın inşallah düzelir...dota da leaver damgası yemekten bıktım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar