Dolis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Arkadaşlar bu farm villeyle ilgili bi şey sormak istiyorum alınan benzinler varya mesela ben aldım diyelim 3 fuel deposu o zaman 3 üdemi doluyo yoksa yine 0 lanınca başa dönüp sadece 1 imi doluyo çok önemli bi şey bu benim için :D
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 La böle saçmalayarakmı kastınız siz o madalyaları :)- Bide böle havaya zıplayan altınımsı şeyler var onlar ne bilen varmı?
Edge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dolis said: Arkadaşlar bu farm villeyle ilgili bi şey sormak istiyorum alınan benzinler varya mesela ben aldım diyelim 3 fuel deposu o zaman 3 üdemi doluyo yoksa yine 0 lanınca başa dönüp sadece 1 imi doluyo çok önemli bi şey bu benim için :D Hayır sıfırlanınca 1 tane doluyo diğerleri tek kullanımlık oluyor one night stand mazotu yani. lv 24 oldum lan bugün farmda ahaha
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bende 25 :) de o benzin muhabbeti boktanmış :)
Edge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 harvester seeder çıkardılarda. 1 benzin deposuyla benim tarlanın yarısı sürülmüyo bide nası tohum ekip toplucaz..çakal olm millet kolaylık diye millet 60ytl ye alcaklar asnyıo 170cash mi ne :d
Öne çıkan mesajlar