Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 seni anlıyorum ve yürekten destekliyerek başarılar diliyorum sabır seninle olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 aquila said: ben birazdan giresundan trabzona, trabzondan istanbula, istanbulda new yorka gidicem. istanbula gelince el salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Şıklar seninle olsun bella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bella said: ya bende hayatımda görmediğim derslerin sınavına giricem yarın ve gram bakmadım =/ bunu diyenler, sinavlari gececekler, her sinav oncesi "valla gram bakmadim" ve sonrasi "hic calismadim valla nasi gectim bende anlamadim" dicekler, is sahibi olup cocuk cocuga karisacaklar ve yillar sonra, "ay sekerim calisiyoduk heralde deli gibi, millet calismiyoz diyip ineklemelerini ortaya cikarmiyo bi ben mi enayiydim" diyeceklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 beş parmağın beşi de bir değil ben cidden kalıcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BissQuit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ahaha :D sınavlarla ugrasın bakalım siz :D bende işe gitcem ama pazarım boş be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 3 gun tatil. optum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 laborday! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 aquila said: ben birazdan giresundan trabzona, trabzondan istanbula, istanbulda new yorka gidicem. giresun çok güzel; ama çok nemli. fiskobirlik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar