Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yarına teknik resim ödevi vardı,çok pis yalanlara geldi torchlight sağolsun ffs :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 gaza getirdiniz aldim ben de, iniyor bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ben de indirdim bakalım gaza gelip kanuni sağolsun. raidlerde de az gaza getirmezdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sabah 6'ya kadar oynadım iki dakka bakayım diye. zevkliymiş biraz daha oyniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Aa çıkmış iyi.Fate gibi di mi oyun tek karakter işte verdigin skiller sınıfı belirliyor,titan quest misali.İndiriyim bünyeye ihtiyaç olmustu titan questten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Gordrak Down!!! eh be amma uzun surdu savasi :) 1000 den fazla mob summonlamistir herhalde abim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 35 kat indim simdi bir baska alanda baska bir mahzen acildi. amma uzun ve buyuk oyunmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 az önce indi, bi çırpıda lvl 13 oldum fekat baştaki görevlerden birinde elemanın birini asistlememizi söyledi bi hatun. elemanı buldum fakat gelmedi benimle. en sonunda da hatun başka bi yerde çıkıp neden ölmesine izin verdin diye zırladı :s bug oldu herhal. neyse devam D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 keldron said: Aa çıkmış iyi.Fate gibi di mi oyun tek karakter işte verdigin skiller sınıfı belirliyor,titan quest misali.İndiriyim bünyeye ihtiyaç olmustu titan questten sonra. 3 class war,her classın da 3 talent ağacı var. fate'ten çok çok iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 benim bu oyunla bi sorunum var... fate ve fate2'de de ayni sorunu yasiyodum. notebookta oynamaya calisiyorum, lenovo 3000 n200 alet (ekran karti nvidia geforce go 7300). cok super olmasa da, hersey mediumda rahatca oynuyorum. sorun su ki, 5 dakika icinde butun fanlar cilginca bagirarak aleti sogutmaya calisiyo, ama beceremiyo. en sonunda alet kapaniyo. ayarlari en dusuge getirip 640x480 bile oynasam sorun ayni. isin ilginc yani, oyunda hic bi yavaslama yok, hic bi sorun yok, frame atlama yok, ama cok isiniyo. alet cok dandik cok eski diycem, ama left4dead, resident evil 4 vs dahil bi suru daha zorlayici oyunu sorunuz oynuyorum. nedir? patch mi gerekiyo, yeni surucu mu gerekiyo bilen var midir? fate icin nette arastirmistim bulamamistim bisey, hala da bulamiyorum bu sorunu yasayan baska kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 golgelendirmeyi kapa istersen en cok zorlayan genelde real time golgelendirme oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 fanlı bi dock alıcaksın notebookun altına bide 6 aydır falan fanları ve hava yollarını temizlemediysen açıp temizliycen %95 çözülür problemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Kanuni: hersey kapali. solidhammer: fanin icini gecen hafta temizledim, gicir gicir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 windowed mode denesene birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bi arkadaşım evde notebookun altına buz torbası koyuyodu 3 tane almıştı 20dkkada bi değiştiriyodu sıkıcı bi çözüm ama işe yarıyo dediğim gibi fanlı bi dock alırsanda işini görebilir. Edit: Eczanede jel şeklinde satılıyor ince genelde mavi yeşil renkte bir naylonun içinde jel buzluğa atıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 aksam dl e bıraktım buda gorunce sabah aiona girmeden bi 5 dakka bakayım dedim (saat 11 gibi) sonrasını hatırlamıyorum annem aksam yemegine cagırıyorde ... biraz daha zoom out, adam gibi bir map ve biraz "blizzard" polishinden gecmis olsa Diablo 2.5 denebilecek bir oyun olmus Tavsiye ederim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 okadar iyi mi ya şu borderlands gelsin bunu da bakıyım kaç gb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 504 mb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 The_Delucian said: aksam dl e bıraktım buda gorunce sabah aiona girmeden bi 5 dakka bakayım dedim (saat 11 gibi) sonrasını hatırlamıyorum annem aksam yemegine cagırıyorde ... biraz daha zoom out, adam gibi bir map ve biraz "blizzard" polishinden gecmis olsa Diablo 2.5 denebilecek bir oyun olmus Tavsiye ederim, ben de bir kat daha aşağıya iniyim diye diye 22. kata indim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 oyuna kolay demistim ama Gordraki kesene kadar canim cikmisti. simdi dusununce insallah hardda baslamamissinizdir :) 35. katta son boss olarak geliyor karsimiza ana hikayede. 1000 den fazla mob summonluyor cani inmiyor kendini healliyor ve damage feci veriyor. ragnarosdan daha zor :P sonrasinda bir baska alanda yeni bir mahzen aciliyor. ama sanirim bu alan grind ve levelling bolgesi gibi bir sey gene questler var ama bakalim ana bir hikaye daha olacakmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bütün bağımlılık yapma uyarılarınıza rağmen deniycem sanırsam:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 guzel oyun gercekten hic kasmiyor laptopta. Dun tam oynarken avira arkada reklam penceresi cikardi oyun kapandi allah belasini versin aviranin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Kanuni said: sonrasinda bir baska alanda yeni bir mahzen aciliyor. ama sanirim bu alan grind ve levelling bolgesi gibi bir sey gene questler var ama bakalim ana bir hikaye daha olacakmi... oyunu bitirmisin. orasi sadece farm ve lvl cap'e (99 sanirim)icin ulasmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 demo gibi bisey lan bu ne, sehrin altina indikce indik, hep ayni seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 diablo 3 icin nabiz yokluyorlar sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar