Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 27 ekimde 20 dolar karsiliginda download edilerek surulecek hack and slash tarzi yeni bir oyun. hazirlayanlar fate in yapimcilari. D3 gelene kadar belki guzel cikarsa idare ederiz. http://www.torchlightgame.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 fate eğlenceli oyundu,ama bi süre sonra senaryosuz yavan bi şekilde hep aynı şeyleri yapmak bayıyodu,1 hafta filan oynayıp silmiştim. bu de eğlenceli gözüküyo ama diablo 3 çıkana kadar götürebilcek sürükleyiciliğe sahip olacağını hiç zannetmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 grafikleri hosmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Fate den sonra mythos icin kasmislar sonrasinda flagship batinca kendi sirketlerini kurmus bu adamlar hayatlari diablo clunu yapmakla gecmis nerdeyse :) d3 e kadar oynanmaz tabi senelerce ama h&s acligini birazcik giderse yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 demin trailerini izledim grafik olarak baya hos gozukuyor hatta d3 e cok benziyor ama grafik yapisi daha komik geldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 son zamanlarda cikmis guzel hack n' slash oyunu onerebilecek varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 son zamanlarda cikan yok ama yakin tarihli, sacred 2 var, titan quest + immortal thorne expansionu ve camera hack ile guzellesiyor, fate 2 var sanirim, free mmo dungeon runners var.. baskada kayda deger bir sey yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 saolasin kanuni bunlar yardimci oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 darkstone 2 çıksa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hey gidi darkstone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 darkstone da müzikçilere para atyodun onlar da şarki söylüyodu. iyi detaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 http://www.gametrailers.com/player/55897.html guzel gorunuyor hala. yeni sinif ingame video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 o_O bayaa iyi gözüküyo,sınıflar olcaksa oyunda iyi valla.sözümü geri alıyorum ben,epey bi götürebilitesi var gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Aaa diablo 3 bitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 D3 den daha karanlik bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 3 sinif var ama talentler ve skillerle daha degisik siniflara ulasilabiliyormus. Alchemist (mage) , vanquisher ( rog hunter tarzi) , destroyer (warrior) .. Isimleri yanlis yazmis olabilirim birde yaniniza sizinle beraber gelisecek bir pet alabiliyormussunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 petler çeşitli olur inşallah.bi de oyunun ortamına uygun olsun petler ya,fate'teki gibi benekli köpecik kedicik koyarlarsa çok lame olur >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ilk videoda destroyerin yaninda kurt vardi , fatedekinden daha vahsi gorunuyor, pet buyuyo benim bildigim kucuk aliyorsun ilerledikce buyuyup vahsilesiyor. gorunen o ki fate gibi cicili bicili olmayacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Pets attack any nearby enemies. When their health hits 0, they run away and stop attacking. You can dump things from your inventory into theirs. You can send them to town to sell everything in their inventory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bu direk çıkacak olan versiyonda local game falan olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 aaa bu oyun baya baya baya güzelmiş ama yaa :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 torchlight - skidrow is on.. diabloya kadar bir bakalim nasilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bir şeyler yazda, akşam indirelim değerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 15 euro oyun steamda hani begenen olursa alinabilir o kadar pahali bir sey degil ayrica level editorude var oyunun hatta o bedava sitesinde. aksama inince yazarim. ama ben bu adamlarin mythos fate gibi oyunlarinida oynamistim oynanabilirlik iyi oluyor ama cocuksu karikatursel grafikleri bayiyordu. buda oyle gorunuyor hafiften ama bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 youtube vidyosunda burnumu kıvırmıştım gametrailerstan izlediğimde gideri varmış dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar