Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Uo da tek başınıza olduğunuzda vakit geçirilecek en iyi yer belkide Heartwood , yüzlerce quest seçeneği ile charınıza , skillinize en uygun questi alarak magical rewardlara , runic kitlere sahip olabilirsiniz.. Girişi Yew City'de.. http://img35.imageshack.us/img35/7080/84356644.jpg Crafterınıza uygun questleri bulacağınız yerler ise; Carfterlarınızla Recipe scroll , talisman ve magical itemler çıkartabilirsiniz , en güzel rewardlar ise bowcrafting ve carpantery ile oak , ash , yew ve heartwood runic kitler.. Biraz action yaparak talismanlar ve magical itemler çıkartmak istiyorsanız questler şöyle ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordNeruda Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Selamlar, nihayet bs'yi kastım ve questlere başladım heyecanla questlerimi aldım, ilkleri broadsword ve bascinet ti. yaptım hepsi de ismim marklı fakat nasıl geri vereceğimi bilemedim. Bir yol bulamadım bilgi verebilir misiniz? Güncelleme : Sanırım burdan öğrendim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 qds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar