CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Arkadaslar Ben Serverımda Axisi sildim bastan yukledım ve yenı scrıptlerı c:spherescripts'e attıgım zaman axis'te gozukmuyo her seyı denedım. yardım edın lutfeen Muslumanlar bırlıgı Baskanı ımam Anakin :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 olm işin gücün yok nie silion yaaw alalala[signature][hline]Hakanaka SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 YA Hakanaka Olum axiste istemedigim scriptler gozukuyo onları sılmek ıstıyorum fakat scrıptlerı sıldıgım zamanda axis'ten silinmıyo bı denıyım dedım zıctım ya.... Cenabet imamlar Konfederasyonu Asil uyesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Orasını Bilemem Ama O Scptrit lerin sana ne zararı var sil sphere nin içine axis i yükle öle kalsın :D[signature][hline]:tebrikz: -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: AnakinSkyWalker, 14 Haziran 2004 11:18 tarihinde demiş ki: Cenabet imamlar Konfederasyonu Asil uyesi :D Çok iyi bir şey yaptığını sanıyorsun dimi şimdi ?[signature][hline]FrmrLz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: Xharloan, 14 Haziran 2004 13:49 tarihinde demiş ki: said: AnakinSkyWalker, 14 Haziran 2004 11:18 tarihinde demiş ki: Cenabet imamlar Konfederasyonu Asil uyesi :D Çok iyi bir şey yaptığını sanıyorsun dimi şimdi ? +1[signature][hline]:tebrikz: -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 tekrar kurarken script dizinini gösterebileceğin bir yer olması lazım onu yapacaksın sonra çalıştıracaksın. Reload script yap. yada yeni bir kullanıcı yarat onunla gir dizini göster yine olması lazım .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar