ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Şöyle bir sorunum var. Elimde toplama albümlerden 18 albüm var; ancak id3 tagleri biraz karışık. Toplama albümlerin adı Nova Tunes, tagler şu şekilde: Title: Femi Kuti - I Wanna Be Free Artist: Nova Tunes Album: 1.1 (burada problem yok) Tahmin edeceksiniz ki Title'daki tire işaretinden önceki kısmı Artist kısmına taşımak istiyorum. Bunu otomatik yapabilecek bir program var mıdır, ya da parametreleri girince yapabilecek. Ek olarak klasörde bunlar nasıl gözüküyor onu da söyleyeyim, belki oradan olur: Ad: 01_Avril - The date Sanatçı: Nova Tunes Albüm: 0.6 Olur mu? Nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 mp3tag direkt. aslında tag&rename çok daha kral da, freeware deil :D bulmasını biliosan o iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 mp3tag iyiymiş sanırım da onda tam olarak nasıl yapacağımı bilemedim açıkçası, parametreleri nasıl ayarlamak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 tagscanner kullanıyorum ben o olmazsa nası yönetirdim müzik arşivimi bilmiyorum. free program hemide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 tag&rename ilaçla dfsks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 mp3tag, menu barının altında 2. bir bar war. ordan yapabilrisin her turlu modifikasyonu. command line yazıyosun basit bi şekilde istediğin türde elde etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 knoxville said: tag&rename ilaçla dfsks şurup ssdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Title: Femi Kuti - I Wanna Be Free Artist: Nova Tunes Album: 1.1 (burada problem yok) Ad: 01_Avril - The date Sanatçı: Nova Tunes Albüm: 0.6 şimdi tag&rename de get tags from name diye bişey var. her tag başlığının özel bi adı var, anlatamıyorum ama göreceksin programda. mesela track numarası %3 diye sembolize ediliyo, artist %5 ile, parçanın adı %6 ile. sen mask editorden yönlendiriyosun programı, diyosun ki, bak ordaki isim esasen şöyle. %3_%5 - %6 o buna bakarak tag düzenliyo otomatik. ayrıca büyük küçük harf düzeni var. albümün tagleri indirip kendi de uygulayabiliyor winampın kullandığı cddb gibi bikaç kaynağı kullanarak. kesinlikle tag and rename diyorum o yüzden, son versiyon artık kullanıcı dostu olma olayını aştı bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar