Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Anatolia [HoA]


Spin

Öne çıkan mesajlar

Heroes of Anatolia, 26 Aralık 2006 tarihinde üç arkadaş tarafından Guild Wars bünyesinde bir Türk guildi olarak kurulmuştur. Arkadaşlığı ve yardımlaşmayı ön planda tutarak 3. senesini yaşayan guildimiz, şu an itibariyle Guild Wars'ın en uzun süreli ayakta kalmayı başaran Türk guildidir. Zaman içerisinde yeni MMO deneyimlerine de kapılarını açarak bir Türk MMO portalı olmayı hedefleyen guildimiz Mayıs 2008’de Age of Conan’da da yerini almış, orada kurulan ilk Türk guildlerinden olmuştur. Ayrıca guild üyelerimizce birçok farklı MMO oynanmış olup, farklı MMO tecrübeleri edinilmiştir.

HoA ailesi geçici bir guild değil kalıcı bir MMO komünitesidir. Şimdiyse sırada kanatlarımızı gökyüzüne doğru açmak ve tekrar sıcak bir ortamda birlikte olmak var.

HEROES OF ANATOLIA - AION

HoA olarak topluca Aion'da da yerimizi alıyoruz.Beta Test’lerinde çok güzel zaman geçirdik ve oyun hakkında bilgi sahibi olduk. Önceki deneyimlerimizi de Aion'a aktararak ve oyunu birlikte öğrenerek her zamanki gibi aktif bir Türk guildi olmayı planlıyoruz.

HoA’ya katılmak isteyen oyunculardan beklentilerimiz;

- Ventrilo ve Forum’umuz vazgeçilmezlerimizdir. Beraber oynarken Ventrilo kullanıyoruz; guild içi haberleri, duyuruları, yapılcak tüm aktiviteleri ise forumumuzda paylaşıyoruz. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımızında Ventrilo kullanması ve Forum’umuzu takip etmesi, guild içi iletişim ve oyun deneyimimizin verimli olması açısından oldukça önemlidir.

-HoA olarak oynadığımız tüm oyunlarda temel değerlerimiz karşılıklı hoşgörü ve saygı oldu. Oyun içinde beraber eğlenceli vakit geçirebilmek, oyundan alacağımız zevki verimli kılabilmek için herkesin birbirine saygılı ve hoşgörülü olması, birbirini ezici üsluplardan kaçınması ve bencil olmaması, uzun zamandır sürdürdüğümüz bu güzel ortamın bozulmaması için oldukça önemli değerlerdir.

Aion’da kısa ve uzun vadede amaçlarımız;

-Guild içi PvE ve PvP aktiviteleri düzenlemek, tüm üyelerimize oyunda güzel yerlere gelmesi için yardım etmek,

-DKP sistemi ile sürekli Raidler düzenlenmesi, raid progress’imizi başarılı bir şekilde sürdürmek ve tüm raidleri başarılı bir şekilde bitirebilmek,

-Sürekli PvP grupları düzenlemek, Abyss’ de düzenli PvP aktiviteleri yapmak ve üyelerimizin PvP rank’lerini yükseltebilmek,

-Crafting’e gerektiği önemi vermek, guild içinde resmi crafter’lara yardım ederek guildin tüm ihtiyacını kendi içimizde karşılamak ve crafting sayesinde guild kasasını doldurmak,

-Ve en önemli amacımız bu yepyeni oyunda eğlenceli zaman geçirmek , hep beraber güzel bir deneyim yaşamak, HoA çatısı altında yine,yeni,yeniden sıcak bir ortam oluşturmaktır.

* Guild'imiz Asmodian ırkını seçmiştir.

* Server : Ereshkigal (EU)

Sizde guildimize katılmak, Aion'da HoA çatısı altında bulunmak istiyorsanız, forumumuza kayıt olabilir ve başvuru yapabilirsiniz ;) Herkese iyi eğlenceler..

Başvurular için Guild Website : http://www.heroesofanatolia.com

HoA Twitter : http://twitter.com/HoAGuild
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...