myers Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bunların böle leylak renginde olanlarındanmı ne vardı.12 tane yapılmış sanırım sadece.ilk satışlarıda 600.000$ ike şu an 2 milyon $ a fln satılıyor. bu arada geçen discovery de izledim bunlardan birine modifiye yaptırıyodu ünlü bi basketçi.inanılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 haha komik pisti varmış olm o arabayi oyle hız surat icin satmıyorlar o yuzden ince eliyip sık dokuyor adamlar. Adam ona binip aşk tutku vs yaşıyor herif hız yapmak isterse gidip çölde ses duvarını aşan araçlarla takılır veya jetine biner kökler 1000 km filan. Nos taktır hatta daha hızlı gider :P Ferrari Enzo ferrari Nos amg 55 :P Adamlar o arabalarla davetlere vs gibi takılıyor garajında tutuyor pazarları 2 km gezip geliyo filan haha kopuyorum ya yazdıkça açılıyorum olm herif enzo ferrari alıp pistte hız rekorumu deniyecek nasil bir cingene aklıdır haha nasil bir KROLUKTUR :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 daha önce dediim gibi başlık saçma, tartışma saçma...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shrieden Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Bildiğim kadarı ile enzo'yu satın almak için daha önceden ferrari kulanmı$ olmanız lazım mesela örnek / F50 modelini kulanmı$ olmanız gerekiyor. Ona göre sizin maddi durumunuza bakılıp enzo'nun verildiğini biliyorum.. Zaten 750 milyardan satılmaya ba$lanıcak olan arabayı bazı ünlüler , zengin ki$iler $imdiden 1 , 2 trilyon vermeye hazır zaten gelen ilk teklifler böyle olmu$.. Geçen gün Discovery Channelda gösterilen bu arabanın jantlarını mod etmek istiyen birini öldürüyorlardı. Araba ba$lı ba$ına bir efsane.[signature][hline]In every j0b there is a n0! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar