Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir efsane: Ferrari Enzo F50

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

haha komik pisti varmış olm o arabayi oyle hız surat icin satmıyorlar o yuzden ince eliyip sık dokuyor adamlar. Adam ona binip aşk tutku vs yaşıyor herif hız yapmak isterse gidip çölde ses duvarını aşan araçlarla takılır veya jetine biner kökler 1000 km filan.

Nos taktır hatta daha hızlı gider :P Ferrari Enzo ferrari Nos amg 55 :P

Adamlar o arabalarla davetlere vs gibi takılıyor garajında tutuyor pazarları 2 km gezip geliyo filan haha kopuyorum ya yazdıkça açılıyorum olm herif enzo ferrari alıp pistte hız rekorumu deniyecek nasil bir cingene aklıdır haha nasil bir KROLUKTUR :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarı ile enzo'yu satın almak için daha önceden ferrari kulanmı$ olmanız lazım mesela örnek / F50 modelini kulanmı$ olmanız gerekiyor. Ona göre sizin maddi durumunuza bakılıp enzo'nun verildiğini biliyorum.. Zaten 750 milyardan satılmaya ba$lanıcak olan arabayı bazı ünlüler , zengin ki$iler $imdiden 1 , 2 trilyon vermeye hazır zaten gelen ilk teklifler böyle olmu$..

Geçen gün Discovery Channelda gösterilen bu arabanın jantlarını mod etmek istiyen birini öldürüyorlardı. Araba ba$lı ba$ına bir efsane.[signature][hline]In every j0b there is a n0!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...