Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir efsane: Ferrari Enzo F50

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya hiç para görmedinmi nedir multi milyoner tabiri gözünde.
Adam multimilyoner multi multi diyip duruyon nedir multi?
Sen araştırıpmı yazıyosun bu pisti var pisti var iskambillemi yapmiş o pisti?
Adamın fantazisidir kendi pistinde kendi arabasıyla yarışmak e bide "multi milyoner"dir bikaç eleman yaptırmıştır 350 tane Enzo sahibininde pistimi war yani? Okadar "multimilyoner" warmı?
Bir Enzo 2 milyon dolar + 1 Pist 60 milyon dolar = 62 Milyon dolara bir Enzo ben Boeing alayım bitane o paraya hem 1000 küsür km yapıyo?

Bi formula1 pisti yapmak 60 milyon dolara maloluyo koskoca Türkiye Cumhuriyetine nekadar uzun çabalar sonunda yaptırabiliyo federasyon. ki arazi beleş.

Bak şimdik örneğin Almanyada hız sınırı olmayan otobanlar var hatta virajlarında eğim bile var tmmı?
Örneğin orda kullanabilir ille pist olmasına gerek yok. Ancak diyorumki örnein TR den birsi aldı bu Enzoyu eğimli yok hızsınırsız otoban yok ama denetimde az basar 300 fln nekadar giderse. Sonra ben olsam madem araba log tutuyo gel kardeşim derim şu tarihte şu hıza çıkmışsn yalanmı? değil. Ozaman öde cezayı ver ehliyetini 3 ay vss...

[Bu mesaj Vodan tarafından 15 Mayıs 2004 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yahu sana biz pist yaptır derken F1 pisti yaptır tribünlü falan mı diyoruz ?

ki bilgim var bu konuda yaptıran kişileri belgesellerde görüyorum ki konuşuyorum.
Aryıca her ferrarisi olan almanyaya gidecek durumda değil. Almanyada var sa başka ülkelerde varmı ?

''Örneğin orda kullanabilir ille pist olmasına gerek yok. Ancak diyorumki örnein TR den birsi aldı bu Enzoyu eğimli yok hızsınırsız otoban yok ama denetimde az basar 300 fln nekadar giderse. Sonra ben olsam madem araba log tutuyo gel kardeşim derim şu tarihte şu hıza çıkmışsn yalanmı? değil. Ozaman öde cezayı ver ehliyetini 3 ay vss...''

evet araç log tutuyorda ne saçma bir cümledir bu ? Polise bildirmiyor bu logları , aracını hız yaptırabilecek bir yere sahip değilsen bu aracı almazsınz zaten , Ayrıca bu loglara aracın servisinden başkasıda ulaşamaz.

Ayrıca herkezin pisti var diye bir şartta koşmadım .
said:
Arkansis, 14 Mayıs 2004 12:39 tarihinde demiş ki:
Abi bu kadar zengin adamların genelde pistleri oluyor , adamın garajında sadece enzo yokki, düşün adam garajına koymuş 20 tane fantezi arabasını , evinin yanındada pisti oh mis

bakınız ; ''Abi bu kadar zengin adamların '''genelde''' pistleri oluyor''

bu bir genelleme
350 adamın pisti var denmişmi ? denmemiş.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
Sana ben cevap weremeyecem artık sen en iyisi kendi kendine cevap ver ;

said:
Arkansis, 15 Mayıs 2004 02:37 tarihinde demiş ki:

said:
ve Arkansis, birtakım tarihler arasında yukarıdaki sorusuna kendisi zilyontane cevap wermiş ahada aşağıda.:

Bu kadar para verecek oluyor isen bu aracı sürebilecek yerin olması gerekiyor.
Arka mahallede süreceksin sürmeyeceksin kimseyi ilgilendirmez diyebirşey yok.

Adamlar seni inceliyorlar , bu aracı kullanacak yerin varmı kardeşim ?
Yoksa alıp kenara mı koyacaksın ?
Kardeşim bu tür adamlar Para babası ve hız delisi , trafikte bu aracı kullanarak ne kadar zevk alırsın yahu ?

Seni araştırmalarının özgeçmişine bakmalarının nedenide bu zaten , bu aracı sürebilecek yerin yoksa vermiyorlar aracı sana.
Düşünsene çiftlik evin var ve kapısında enzo .... Saçma yani

Zaten bu aracı alacak adam multimilyoner
bu araca bu kadar para vermişken , zaten bu aracı alan kişi hız delisidir ve bu kadar zenginsede kesin pisti vardır

Tabi pistleri var
eğer olmazsa neden alsınki adam bu arabayı.
Düşün enzon var ve kullanamıyorsun , trafiğe çıkmak için değil o araç..

Abicim bu arabayı alan multi milyoner diyoruz
enzo alacak parası var ise

pist yaptıracak parası
veya herhangi bir ülkede pistide var demektir.

[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
said:

Arkansis, demiş ki:

bu bir genelleme
350 adamın pisti var denmişmi ? denmemiş

said:

Arkansis, demiş ki:
''Zaten bu aracı alacak adam multimilyoner
bu araca bu kadar para vermişken , zaten bu aracı alan kişi hız delisidir ve bu kadar zenginsede kesin pisti vardır''

kesin pisti vardır
kesin pisti vardır cümlesini 1 2 kere daha düşün istersen.

Ben cevap veremediğimden quote yapmıyorum sende galba biraz idrak zorluğu war ne dediinide bilmiyosn galba senin yazdığın şeyler bunlar mesajların arasında ki tutarsızlığı göremiyomusun??[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567

[Bu mesaj Vodan tarafından 17 Mayıs 2004 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kesin demek sana göresi ihtimalini ortadan kaldırır ozaman geçmişe inip türkçe derslerine hatta ilkokul kariyerine bakmamız gerekir.

Kesin dersen bşieye %100 ihtimaldir bunun bana göresi sana göresi olmaz kesinlik kesinliktir.

Enzonun jantını deiştirmiş adam elinden almıyolarmı şimdik? Büyük hata yapmış ferrariye karşı..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
said:
Abi sen otobanda çık 300 yap bakayım o arabayla seni ne yapıyor polis...

PARA var bu adamlarda PARA

su yazdigin 2 sey ne kadar celiskili biliyormusun :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
razorjimmy rakiplerine gallardo yu yazmamışsın bilmiyo kimse lamborghini markasını heralde ferrarinin en büyük rakibi süperspor otomobillerde.
ei woy ben gallardo aliyim siz enzo alın.[signature][hline]i love this game!
Mesaj tarihi:
said:
Abi sen otobanda çık 300 yap bakayım o arabayla seni ne yapıyor polis...

yakalayabilirse tabi heehhe
Mesaj tarihi:
2 milyon dolarlık araban olucak kapasiteye geliceksin ve polis seni kenara çekicek ha yokbe kardeşim!
Sonra bende kenara çekerim..[signature][hline]"D a l ı m ı k ı r a n ı n , a ğ a c ı n ı s ö k e r i m ."
Prof. Dr. Nebileyim Kimyazmış
  • Yeni Oluştur...