Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss sonuç belgesi

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

güzel sanatlar olduğu için ösys yok bizde , tercih yapmıyoruz çünkü. o yüzden öss sonuç belgesi lazım. istanbul bürolarına gittim sabah,vermiyorlar.. postaneye gittim sonra, belki oraya geri dönmüştür diye, orda da yok. bugün mimar sinanda sınavım olduğu için kendim de gidemiyodum ankaraya,aradım ,bi aile yakını gidip alabilirmiş benim adıma,babam uçakla gidip alıcak bugün. burdaki büroların sonuç belgesi çıkartma yetkisi olmaması çok saçma geldi bana açıkçası..sonuç belgesiyle kim ne yapabilir ki izin vermiyolar? :S
Sosyal ağlarda paylaş

bugün kayıdı yaptım. kayıt sırasında perşembe günü öss sonuç belgesinin aslı yok diye kaydımı yapmayan aynı herif şöyle dedi bana "sen gittikten sonra ösymyi,amirlerimi filan aradım,internet çıktısını da internetten onaylayıp aslı yerine kullanabiliyomuşuz,bikaç kişinin kaydını yaptık öyle"

.....

abi o götü boklu kağıt parçası için 300 milyona yakın para harcadık uçaktı taksiydi bilmemne (kayıt için tekrar buraya gelmemin masrafını eklemiyorum bile),300 kere kafa gömüp öldüresim geldi herifi,pişkin pişkin söylüyor bi de,ne gerizekalı bi okul ya bu
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:

bugün kayıdı yaptım. kayıt sırasında perşembe günü öss sonuç belgesinin aslı yok diye kaydımı yapmayan aynı herif şöyle dedi bana "sen gittikten sonra ösymyi,amirlerimi filan aradım,internet çıktısını da internetten onaylayıp aslı yerine kullanabiliyomuşuz,bikaç kişinin kaydını yaptık öyle"

.....

abi o götü boklu kağıt parçası için 300 milyona yakın para harcadık uçaktı taksiydi bilmemne (kayıt için tekrar buraya gelmemin masrafını eklemiyorum bile),300 kere kafa gömüp öldüresim geldi herifi,pişkin pişkin söylüyor bi de,ne gerizekalı bi okul ya bu

sizin okulda olmayan bi arkadaşına para ver adama analı bacılı yaratıcı bi küfür etsin sonra koşarak kaçsın en azından için rahat eder.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...