Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 arkadaşlar öss sonuç belgesinin aslı elime ulaşmadığı için okullara kayıt yaptıramıyorum,bu belgeyi nerden nasıl edinicem? illa ankaraya mı gitmek gerekir? istanbulda oturuyorum,buralardaki bürolardan çıkmaz mı? var mı tecrübesi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 çıkar bürodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yerleştirme sonucu için belge yollanır mıydı hatırlamıyorum da, internetten şurayı kazandı sayfasının çıktısını alıp gitsen yetiyodu diye hatırlıyorum, zaten onların elinde yerleştirme listesi olmalı. fark ettim de baya emin değilmişim lan. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Bi muhtarlığa sorsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 çoğu okul internet cıktısınıda kabul ediyor diye biliyorum okulun öğrenci işlerini ara şehir farklıysa sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yok,etmediler net çıktısını kabul :( illa aslını istio adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Abi niye bukadar geç kaldın p.tesi son.Git bi ösym bürosuna çıkarttır.Çünki sonuç belgesi eve yollanmıyor.Ösym senin ile ilgili bilgileri okula yolluyor neden hala istiyorlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bilkent'te sormadılar bu sene. ulan nasıl bi sistemdir bu otun bokun belgesini istiyorsunuz tc kimlik no dan tespit edilemiyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 abi hepsinin önünde pc war,adamlara internet çıktısı götürüyorum,açsa siteyi görcek orda aynı şey.. illa at gözlüğü takılı şekilde kitaba göre hareket ediyorlar,alternatif diye bişey yok. koşturacaz artık,inşallah bürolar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 valla okula gittiğim zaman yök'e uğrarım istersen ama başkasının adına alabiliyor muyuz bilmiyorum sonrada kargolarım bişeyler ederi tabi eğer zaman problemin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 vaktim var ya,yarın sabah erkenden gidicem bürolara,sanmıyorum başkasının adına vermezler zaten.sağol yine de :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ama sen yine de sorabiliyosan bi sor başkasının adına alınabiliyomuymuş diye,malum,bürolar vermezse ankara filan uğraşmıyım eğer sen alabiliyosan , süper olur öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 eşek herifler boş boş uğraştırıyorlar insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 benim bildiğim ona ihtiyaç yok kayıtta hangi okul ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kütahyada güzel sanatlardı. ve ne yazıkki istiyorlar, güzel sanatlar kaydında hep isterler bişi varmış gibi. belge toplamaktan anamız ağlıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Aslında yök genelgesi varmış.hiç bişey istemeyin diye yok ikametgah yok diploma fln.herşey tc no ile bakılabiliyo.Tabi bizim üniversitelerimizin öğrenci işleri memurları çok çalışkan oldukları üşeniyorlar zamanları yok gariplerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 hatta http://dogrutercih.com/haber/yokten-universitelere-kayit-uyarisi-1677/ benden bi nüfus fotokopisi, diploma ve 3 tane fotoğraf istediler. dekont bile gerekmedi. bi de harcı 350 felan sanıyodum 244 müş çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 abi bende kayıtta götürdüm sonuç belgesi geri verdiler,önemli olan ösys sonuç çıktısı zannedersem.ama illa puan bilgililerini istiyorlarsa öss sonuç belgesinin çıktısını götüreydin. bide istanbulda ösym bürosu üsküdarda vardı yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 güzel sanatlar olduğu için ösys yok bizde , tercih yapmıyoruz çünkü. o yüzden öss sonuç belgesi lazım. istanbul bürolarına gittim sabah,vermiyorlar.. postaneye gittim sonra, belki oraya geri dönmüştür diye, orda da yok. bugün mimar sinanda sınavım olduğu için kendim de gidemiyodum ankaraya,aradım ,bi aile yakını gidip alabilirmiş benim adıma,babam uçakla gidip alıcak bugün. burdaki büroların sonuç belgesi çıkartma yetkisi olmaması çok saçma geldi bana açıkçası..sonuç belgesiyle kim ne yapabilir ki izin vermiyolar? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 en azından baban gidip alabiliyomuş. türkiyede bürokrasi böyle abi yapıcak bişey yok. hadi geçmiş olsun :) benim kayıttada muhtardan ikametgah fln istediler ama çıktıyı kabul ettiler öss sonucunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 nerdesin lan sen arıyorum açmıyosun :D hade geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Yuh be. 6 sene falan önce aynısı başıma gelmişti de bir tanıdık sağ olsun Ankara'dan alıp yollamıştı. Hiçbirşey değişmemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 abi, adamın ne sonucunu istiyorlar ki, zaten o sonuç yeterli ki ösym o okula kayıt hakkı vermiş, bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bugün kayıdı yaptım. kayıt sırasında perşembe günü öss sonuç belgesinin aslı yok diye kaydımı yapmayan aynı herif şöyle dedi bana "sen gittikten sonra ösymyi,amirlerimi filan aradım,internet çıktısını da internetten onaylayıp aslı yerine kullanabiliyomuşuz,bikaç kişinin kaydını yaptık öyle" ..... abi o götü boklu kağıt parçası için 300 milyona yakın para harcadık uçaktı taksiydi bilmemne (kayıt için tekrar buraya gelmemin masrafını eklemiyorum bile),300 kere kafa gömüp öldüresim geldi herifi,pişkin pişkin söylüyor bi de,ne gerizekalı bi okul ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Anubisath said: bugün kayıdı yaptım. kayıt sırasında perşembe günü öss sonuç belgesinin aslı yok diye kaydımı yapmayan aynı herif şöyle dedi bana "sen gittikten sonra ösymyi,amirlerimi filan aradım,internet çıktısını da internetten onaylayıp aslı yerine kullanabiliyomuşuz,bikaç kişinin kaydını yaptık öyle" ..... abi o götü boklu kağıt parçası için 300 milyona yakın para harcadık uçaktı taksiydi bilmemne (kayıt için tekrar buraya gelmemin masrafını eklemiyorum bile),300 kere kafa gömüp öldüresim geldi herifi,pişkin pişkin söylüyor bi de,ne gerizekalı bi okul ya bu sizin okulda olmayan bi arkadaşına para ver adama analı bacılı yaratıcı bi küfür etsin sonra koşarak kaçsın en azından için rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar