BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 son ödeme tarihinden 3-5 gün gecikirse bi problem olur mu? cüzdanımı başka bi yerde unuttum malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 banka için bi problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 :D benim için ne kadarlık olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 asgarisini de ödemezsen fazla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 La yörü git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 toplam meblağya da bağlı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ya kart elimde değil 350 borc var asgarisi de 70 falandır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben genelde aylık 7000 lira civarı ödediğim için bilemiycem hesaplayamadım seninkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bi trolleme be ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 faizler devamlı değişiyor kesin birşey söyleyemem sdf ama çok birşey gelmez ya ben daha fazlasını 1 ay ödeyememiştim sdf çok gelmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ya yanında para varsa gıt btm den yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ginaly said: ben genelde aylık 7000 lira civarı ödediğim için bilemiycem hesaplayamadım seninkini. azmış lan. ezik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 BloodyBeast said: bi trolleme be ginaly Kredi kartı satış sözleşmene bak, aylık gecikme faizi ne kadarmış bul, onu 30a böl, kaç gün geciktirceksen o kadar gün ile çarp, onu da dönem borcunla çarp. o kadar faiz ödeyecen işte. Tamam mı? Anlaştık mı? Şimdi sıvayabilirim topiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 tşkler istediğin kadar trolle artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Bu arada borcun asgari olan kısmının faizi birazcık daha düşük olur ama borcun çok küçük olduğu için 2-3 lira falan oynar en fazla. kolay hesapla diye önemsemedim, piyi 3 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kingpin said: ginaly said: ben genelde aylık 7000 lira civarı ödediğim için bilemiycem hesaplayamadım seninkini. azmış lan. ezik. dostum bir karta 7000 lira. 10 karta 70000 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 topiği açtıktan sonra o topik sizin olmaktan çıkıyor arkadaşlar. troller diyarında bir su damlasına dönüşüyor. ve her trollendiğinde o su damlası biraz daha büyüyerek küçük trol bebeklerini besleyen bir göle dönüşüyor. o yüzden trole izin verin. ırkçılık yapmayın. trol bebeklerinden ne istiyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 http://www.dogasavascilari.net/trol4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Lan hırrımlar biz artizlik yapıyomuyuz limitsiz kartımız var diye ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yapma bence balonunu da patlatırlar alıverirler elinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 AHAHAHAHAHHA HIRRIM !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Ne sandın aslanım.. Balöncüü geldiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ADRES VER ADRES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ginaly dur yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Troll mahallesi Hırrım Sokak Gel vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar