Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 1-Oyuna tatoonie gezegeninin basladım ama dantooine gitmek istiyorum.Fazlada param yok.Nasıl gidebilirim? 2-En cok turk hangi gezegende bulunuyor.(not:eclipse serverindeyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 1 2 gorev yap kazandigin parayla once corellia sonada dantooineye gececen. turklere her gezegende rastlayabılırsın keza kımse yerlesık olarak sadece bı sehır ıcınde yasamıyor malum uzay cagı herkes her yerde. yogunlukla dantooinede imperiallerin takıldıgı sehır hılal(rip,turk,omans paları var), rebel olanlara gelınce onlarında freedom cıty adında bı sehırlerı var (frf guıldı ıkamet edıyor.) her ıkı sehırdede shuttle bulunmaktadır. bu ısın senın ıcın ortalama masrafı 5 6 k cıvarında olacaktır.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Savaş meslekleriyle başladıysan,sad in dediği gibi tatooinede biraz mission yapsan iyi olur.Hatta,dantooine'e gelmek için acele etme bence,bir süre orda mission yap,hem para hem de skill açısından..Ayrıca zaten düşük lvl'li missionlar sadece starter gezegenlerde olur,dantooine'de zorlanırsın.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse Imperial Colonel R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 shutleport larla corellia ya gidelim diyorum yeterli parayıda topladım bilet satın almak icin gidiyorum buy ticket dedigimde "shutleports do not offer interplanettary transportation" diyor.diger gezegenlerdede bunu yapıyor.ne bu şimdi?bir tek tatooine de yapmıyor [Bu mesaj pyrotoxin tarafından 14 Haziran 2004 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 shuttlelar gezegen icinde yolculuk icin gezegenler arasi dolasmak icin starporttan binecen.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar