Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 70’li yılların unutulmaz Hard Rock gruplarından RAINBOW’un elemanları olan Joe Lynn Turner, Bobby Rondinelli, Greg Smith ve Paul Morris ile grubun kurucusu ünlü gitarist Ritchie Blackmore’un oğlu Jürgen Blackmore tarafından kurulan OVER THE RAINBOW, Türk RAINBOW hayranları ile buluşmaya geliyor. Tam: 56,00 TL, Öğrenci: 41,00 TL Over The Rainbow tarih : 07.10.2009 20:00:00 mekan : Refresh The Venue ritchie blackmore yok evet. ama gidilebilir bence güzel olacak.bilet fiyatı da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 en cok konser zamanları üzülüyorum istanbuldan döndüğüme be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kimse rainbow dinlemiyo mu istanbuldan?abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Dio yok, baba blackmore yok. Ne biçim rainbow bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 blackmore falan yok evet =( over the rainbow ztn bu sdf ama güzel yine de bence gidilir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=WZy2t9v-RNM Bi de efsane şarkı koyalım da rainbow diyince böyle gökkuşağı falan yanlış şeyler gelmesin akıllara euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 i surrender koysana benım youtube um çalışmıyo=( ben mp3 den dinlerim de maksat arkadaşlar görsün beğensin dinlemeye başlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ahahaha ya ne I surrenderı koymam ben onu Temple of the King var en güzelinden http://www.youtube.com/watch?v=qT4003PPX7g Bu arada youtube için dns ayarları var https://www.opendns.com/start/device/windows-xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 kusura bakma da i surrender çok kral bi şarkı hızlı versiyonu hele mükemmel (tu) temple of the king de güzel seçim,başarılı. typo kraliçesiyim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 i surrender'ı her dinlediğimde ağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ehahha kimse gitmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 allah kahretsin ki 26 eylülde okula gidiyorum, katılamayacağım. lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 irin said: ehahha kimse gitmemiş ben gitcem.benim gitmem yetmez mi yievrum?^^ sen de gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 sori beybi.ben olmayan paramı Maksim Mrvica'ya saklama niyetindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 temple of the king > i surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ooo ne zaman geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 tek topikte iki konserssdfghj hocam geliyor valla yaldır yaldır maksim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 fiyatlar uçmuş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 evet çok az kaldı. çarşamba günü. kimler gidiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 rock n roll tanrıları adına! yarın oradayız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar