Stblack Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Windowstan Linux'ün oldugu diski görebilmenin bir yolu var mıdır acep? Linuxte yazdıgım programa direk windowstan ulasmak istiyorum da linuxe girip sonra windowsun oldugu yere klasorleri atmak zor geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Eger Linux'taki file systemin ext2 ya da ext3 se Explore2fs i kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hmm tamam sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ExtIFS falan kurulumda hangi partition'ları görüp ne şekilde adlandıracağını soruyor, Explore için bişey diyemesem de, o noktada Swap'i işaretlememeye özen göster:) Sonra boş yere karıştırma kafayı:) not: tecrübe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 tam tersi birşey diyeceğim ama ntfs3g ile windows yüklü partition da işlem yapıp takılıyordum böyle aylarca devam etti arada dosya siler windows kısmınıda düzenler dosyaları değiştirirdim sora birgün windowsa girmeye çalışınca mavi ekranı yedim demekki güvenilir değil veya ben unmount edemeden elektrik falan kesildi birgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Komiktir ki, Ntfs üzerinden Ext2 ya da 3 ile çalışmak ve birbiri üzerine dosya kopyalamayı da tam tersini de denedim. Bana aynı fotoğraf makinesinin sd kartından (evet laptoplarda olan girişler gib) harddiske dosya kopyalama becerisinden ileri gidemediler. O yüzden çok ufak boyutta şeyler olmadıkça ya da o an çok acil olmadıkça o tarz şeyler yapmıyorum. Pek bir fikir veremicem maalesef. En iyi ihtimalle söyleyeceğim şey arada C'nin içindeki üç beş dosya yamulmuştur, ntldr falan gibisinden, ona bağlı bir olay olmuştur. Çok komik bir veriyi daha paylaşayım hatta, aynı hdd üzerinde kurulu winxp ve ubuntu, yukarda bahsettiğim olaya ek olarak harici hdd üzerinde işlem yaparken ntfs'ten de ext3'ten de (4 deneme fırsatı bulmaya uğraşamadım) hariciye dosya atarken (harici de 750gb bütün bir ntfs) daha hızlı kopyalıyor ve taşıyorum:) Neden paylaştım bilmiyorum. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar