di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 selam is yerinde dc de kilitli kalmis haldeyim. is yerini arayip icerdeki kisiye Tim DC de kalmis diyecek biri lazim =) gonullu kisi(ler) konu altina yazarsa hemen ozel mesaj ile bildireyim telefonu =)
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 öm attım sallamadı, yada kutusu dolu ben de anlamadım
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 anlamadım yaa telefon falanda mı yok? böyle saçma şey mi olur:D
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 çok bildim de yok ama dc datacenter anlamına geliyorsa ve her dc de benim devlet dairelerinin bilgi işlem merkezlerinde gördüğüm klima sistemi varsa uykuya dalmasa iyi olur :P
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 adam washington dc de lan, aynasizlar gelir birazdan.
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Az once cikabildim. Benimle birlikte kalan kisi haala uyuyor horul horul. Saka gibi. Neyse bildiginiz geberiyorum, bi ara kendime geldikten sonra yazarim detaylari.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hay allam ne çılgın insanlar var, neyse geçmiş olsun
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Ozel mesajlari temizlerken archangel ile olan 10 kusur mesaji okuyup yarildim. Adam bikmadan 40 dk benimle ve o anda nobetci olan tiplerle ugrasmis sagolsun =) Ne rezil gundu o yarebbim.
Öne çıkan mesajlar