Cd- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ..kıymalı. Birazdan yiycem. YES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 güllüoğlundan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 tabi ki hayır. has anneanne malı. babannem de peynirlisini süper yapar. böyle bi güç dengesi oluşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 o zaman canım çekmedi. güllüoğlu deseydin çekerdi.bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 büyük bir hata yapıyorsun dostum... vişne suyu da var...buna ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 özdilek te pek güzel yapıyor bunu. ama asıl imba olanı evde olanı. ama yalancı su böreği olmayacak, nineler üşenmeyip kat kat yapcaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ıyy hiç sevmem vişne suyu. ice tea şeftali deseydin canım çekebilirdi sdfkl nese afiyet olsun sana=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 senko said: özdilek te pek güzel yapıyor bunu. ama asıl imba olanı evde olanı. ama yalancı su böreği olmayacak, nineler üşenmeyip kat kat yapcaklar... özenli bu yav =) @bella: valla ne desem bilemedim. üstüne sigara içecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Cd- said: has anneanne malı unique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 kıymalı su böreği olmaz su böreği dediğin peynirli olur evde yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Cd- said: @bella: valla ne desem bilemedim. üstüne sigara içecem? ıyy sigara mı? nargile desen canım çekebilirdi belki skdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Flassh said: kıymalı su böreği olmaz su böreği dediğin peynirli olur evde yapılır olur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 lan kıymalıysa su böreği olmazki o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben de kıymalı su böreği olmaz demeye gelmiştim. kandırmışlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 http://www.google.com.tr/search?q=k%C4%B1ymal%C4%B1+su+b%C3%B6re%C4%9Fi&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 link delirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 öylesine canım istedi ki bu duygunun tarifi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bizzat annenem kendi yapıyor su böreği kaç yaşıma geldim 1 kere KIYMALI yapmadı olmaz olursada KIYMALI BÖYREK derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Flassh said: kıymalı su böreği olmaz su böreği dediğin peynirli olur evde yapılır bence de olmaz.zira o benzer yöntemle pişirilen kıymalı versiyonu su böreğini gatlar.ikisine de su böreği demek olmaz.olmaaaaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 off adamların su böreği yapan annanesi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 @fede sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 su böreği değilde annem her türlü arnavut böreği yapar, yapıyo da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 acıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 oha gulluoglunun kiymali boreginin gercek anlamda bir sifat tamlamasi oldugunu dusunenmi var? oradaki kiyma zamir anlaminda kullanilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Cd- said: tabi ki hayır. has anneanne malı. babannem de peynirlisini süper yapar. böyle bi güç dengesi oluşmuş. oha bunu sadece benim anneannem yapar zannediyordum dünyanın en güzel şeyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar