barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 adamdan çok millet heyecanlanıp merak etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystique Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Nakamura said: nicki gülücük olan biriylem arkadaş olmak ve telefonuna sahip olmak istemem açıkçası. ahahahahhahahahahahhahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ne abazan karıymış yedi bitirdi çocuğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 arkadaşlar kadın buymuş, haber aldık. http://i01.timsah.com/videos/743/Ndd0ryhuymj/3_200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Arma said: Adam sevgilimin haberi var demiş. vardır da bize anlattığı gibi seni istiyorum, yalayıp yutarım türü konuşmalardan yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konulu film gibi hikayesi var.Çok duygulandım titreyerek takip ediyorum topigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 sevgilimin haberi var demiş. sevgilisinin biriyle yatmaya gittiğinden haberi var yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 benim de basıma gelmişti öyle azgın bişe falan değildi normal yaklasıyordu ama yine de keklemişti o da bana evime yakın biyer söyledigi için gitmiştim sanki ne kaybetcem diye ama sonuc fail. bitanesi de telefonla arıyodu işte tanımadın mı beni iyi düşün falan diyodu sürekli sen kimsin diyordum beni nasıl tanımazsın zamanında beni cok üzdün diyordu ama o kadar tonmaisterlık yapmıs adamım ben o tonda bi kızı daha önce ne üzmüştüm ne ütmüştüm en son bsg dedim daha sonra aramadı kısacası faketi o da. kızlar zevk alıyolar böyle seylerden keklemek falan. erkeklerde ".... için fizana bile giderim" modunda olunca işleri cok kolay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 beni de aramıştı birisi öyle, tamam gelicem diyip gitmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 herkesi de aramışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 trainspotting23 said: ama o kadar tonmaisterlık yapmıs adamım ben o tonda bi kızı daha önce ne üzmüştüm ne ütmüştüm AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 milleti arıyan kızlara bak bide beni arıyanlara ya. bana kufrediyolar millete neler diyolar. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 beni de aradılar. teyzem gördü aradıkları zaman. hemde iki kız birden aradı o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 arkadaş bugün sabaha karşı 4 sularında paticik'e girmiş, bence bilerek konuşmuyor. ya trolledi ya da rezil oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Bella said: trainspotting23 said: ama o kadar tonmaisterlık yapmıs adamım ben o tonda bi kızı daha önce ne üzmüştüm ne ütmüştüm AHAHAHAfarkettigimde cok gec olmustu sdfsdfsd ses tonu olcak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 vurunca dup dup ses mi çıkarıyodu kız? akorunu yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 250 gram için fizana bile giden tim var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Benide aricaklardı ama unuttular heralde aramadılar ya Benimde sapığım olsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 "midye dolma" said: arkadaş bugün sabaha karşı 4 sularında paticik'e girmiş. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 aquila said: vurunca dup dup ses mi çıkarıyodu kız? akorunu yaptın mı?akor değil akord sdfgdgs 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 d sessiz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 olsun ben seviyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 BloodyBeast said: 250 gram için fizana bile giden tim var burda abi 250 gram muhabettini bari burda yapmayın ya ayrıca akord da değil akort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 akordunu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Ne oldu böbrekler gitti mi, yoksa arkadaş "happy hour" sınırları içersinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar