=) Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben ona yaklaşmadım bile sadece rahatsız etme demek için aradım ama böle ilginç bi olay karşısında merakımı gidermem gerenk :D ha ne kaybederim 5 dk lık yürüme eheh zaten yarın bütün gün alsancakta olucaktım ne değişcek hayatımda farklı bişey çıkarsa ? hiçbişey...arkadaşların dediği doğru bu ilişkime karşı bi tezgahsa ki sanmıyorum 4 yıldır kızarkadaşımla birlikteyim kimse bu ilişkiyi bitiremez bizi tanıyan kimse denemez...son olarak eğer kızarkadaşım böle bişey yapıyorsa veya arkadaşları bana hiiç ama hiçbişey olmaz :) @Dartanian çıkmadan önce mekanı burdan söylerim baktık fake çıktı pati buluşması olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 =) said: en kısaa zamanda benimle olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Kemiklerini bana ayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Buyse said: =) said: en kısaa zamanda benimle olmak istiyorum seninle işte yanlış yazmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 adını soyadını söylemeyen insan buluşur mu? kesin fake. ya şaka(!) yapıyodur ya da sevgilin arkadaşlarına falan yaptırıyodur. gitme bence.yani uğraştığına değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 =) said: ben ona yaklaşmadım bile sadece rahatsız etme demek için aradım ama böle ilginç bi olay karşısında merakımı gidermem gerenk :D ha ne kaybederim 5 dk lık yürüme eheh zaten yarın bütün gün alsancakta olucaktım ne değişcek hayatımda farklı bişey çıkarsa ? hiçbişey...arkadaşların dediği doğru bu ilişkime karşı bi tezgahsa ki sanmıyorum 4 yıldır kızarkadaşımla birlikteyim kimse bu ilişkiyi bitiremez bizi tanıyan kimse denemez...son olarak eğer kızarkadaşım böle bişey yapıyorsa veya arkadaşları bana hiiç ama hiçbişey olmaz :) @Dartanian çıkmadan önce mekanı burdan söylerim baktık fake çıktı pati buluşması olur :D 4 senelik sevgilin ve anlaşılan seni pek tanıyamamış yazık sevgiline. aynısını sevgilim bana yapsa seninle olmak istiyorum diyen biri ile buluşmaya gitse ağzına ... eder ve 5 kuruş etmez biri olduğuna karar kılardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 suvras sevgilimin haberi olduğunu söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bakalım merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 fastreloader said: abi git ama sağlam git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Peki ya taş gibi bi hatunsa ve bi yerden numaranı bulup görüp çok beğenip seni çok arzuluyorsa..Gittiğinde ağzının suyu akarsa kocası mafyaysa ama kalkmıyosa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 senin bobrekleri simdi aksam simidi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 kiz arkadasinin yaptirdigi bariz, ucuz numaralar. ha o yaptirmiyosa da, helal olsun o kariya. azmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Belki de amatör 99 karıdan biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 daha cok bi profesyonelin isi gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Dartanian said: Adresi ver. asdf aahahhhaahhha İşte karşınızda tipik cesur bir pati genci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sonunda boş ev olsa bile başına bela alıyorsun, boş ev bul diyip ciddi olacak, adını hiç bir zaman sana söylemeyecek ve bide evli olacak, desperate housewifes bile o kadar desperate olmamıştır heralde. sonunda boş ev olmazsa bile zaten birilerini çok güzel eğlendirmiş olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 dory said: daha cok bi profesyonelin isi gibi duruyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sevgiline anlat. gidicem işletiyolar beni dağıtıcam orayı yanıma taramalı aldım önüme geleni vurucam de. oda ayyy canıms ben yaptım diye bi itiraflar gelebilir belki tırstıp. olmasa bile oda bi yol sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Git tabi ya. Merak ettik ulan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Çok böyük ihtimal sevgilin yapıyo ve sevgilinden ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 cougar bunlar cougar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 senınde gönlün varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ne zaman gidiyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Oha sen saçma sapan insanlarla telefonda konuşmayı bırak bir de sırf kaşar gibi sesleri var diye sevişmeye falan gidiyorsun. Ben böyle kalitesizlik görmedim. Sokakta laf atanlarla otele de gidersin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar