axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Apache nasıl bi fighter düşünüyosun sen? Düz kensai barbar multiclass? Sana ranger priest diye süper bi multi kitimiz var ondan versek?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hayır ben yandakı pedıkur setını ıstıyorum.. hadı thıef olayım hırsızlık zor zanaat vesselam ben kaldırabılırım..[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ben iki kişi geliriz demiştim fakat, sanırım gelemicem Çünkü benim bilgisayarda oyun yüklenmiyor (cd den değil, garip bi hata veriyor) Arkadaşın evinde iki bilgisayar var ikimiz ordan girecektik fakat adsl saolsun bi kıllık yaratmış adamın internet i yok...[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hayda 3.cd bayagı bı cızıktı yuklemedı tekrardan yuklemeye basladım[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 apache yukleyebildin mi?[signature][hline][b]Everthing is about Sex,Drugs and Rock n' Roll ![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 sımdı tekrardan basladım full %40 ta olmazsa gene recommed yuklemeyı deneyecegım[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 seni bekliyoruz yukledigin zaman haber ver :)[signature][hline][b]Everthing is about Sex,Drugs and Rock n' Roll ![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 gene olmadı agalar :P recommed denıyorum olmazsa telepatı yoluyla katılacagım artık[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 e hadi abi?[signature][hline][b]Everthing is about Sex,Drugs and Rock n' Roll ![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Yok abı bana nasip değilmiş şimdide elektrikler gitti haydi yaa[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 HAY ALLAM NASIL KACIRIRIM BEN BU TOPICIG *!uzuntusunden bagirir ve saclarini baslarini yolar* cok mu gec kaldim arkadaslar ? bende varim [Bu mesaj Ytse tarafından 26 January 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Yok geç kalmadın. Eğer oyuna dahil olmak istersen bi karakter yaratırsın ben editörden xpyi bizimle aynı seviyeye getiririm. Zaten Irenicus' Dungeon dan daha yeni çıktık, pek ilerlemedik yani. Bu arada karakterler: Ben: Sorc Tarist: Berserker Lancelot: Archer Apache: Swashbuckler Karakterinden memnun olmayan varsa yazsın, yine editörden bi iki ufak değişiklikle hallederiz. Bide oyun biraz yavaş ilerliyo sanki, apache sen bi tutoriallara baksana:). Ben bu akşam 6dan sonra hep online olucam, icqdan ulaşırsınız. #:60160161[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 sindire sindire ilerliyoruz efendim yavaş değil yani.. ben filme gideceğim saat 9 gibi icq dan iletirsiniz ip yi devam ederiz.[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Saat 10 gibi başlıyoruz bu akşam.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Kablo bağlantısı kesildi nedense ama arada cutsceneleri geçtim. Hadi devam edelim açıyorum yine[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 bugun mumkun oldugunca erken başlıyalım ve uzun oynayalım 1,2 saat kesmiyo[signature][hline][b]Everthing is about Sex,Drugs and Rock n' Roll ![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 erken başlayalım gece 1,2 olunca bu aralar uyku bastırıyor..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Yüzyılın buluşunu görmek sizinde hakkınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Coupling var şu anda, şöyle 10 gibi biter başlarız. Ayrıca 1 de 2de uyku bastırması nedir genç insanlarsınız cık cık[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hemen şuan gelebilecek olan var mı? 3-4 kişiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Abi net kesiLdi benim ühühhü..Direk geLirdim 2 side yükLü haLada oynuorm değişik karakterLerLe... Agh uLam be Dwarf-Berserker Me AXE be bLoody ready :.( ühühü size koLay geLsin..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 anca yükleyebildim oyunu yeniden cdler mefta olmus arkadastan aldim oyunu öyle yükledim ben de katılabilrim isterseniz[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 İstemez miyiz :) Yanlız sadece SoA yüklü olması lazım, throne da olduğu zaman versyon hatası veriyor. Hazır karakterler de var seç beğen al (tabi oyundan çıkan birinin karakteri yerine sıfırdan da yaratabilirsin, editörden xp item işini hallederiz) Ben yine veriyim icqyu:60160161 oyuna dahil olmak isteyenler ulaşsın bana. Şu anda De'Arnise Hold'un 2. katını temizledik, fazla ilerleyemedik yani.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hadi başlıcaz birazdan gelecek olan mesaj atsın burdan veya axedice ın icq suna mesaj atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ben gelirim ip yi yazabilrseniz yüklü herşeyim[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Hoydaa :D ben de geleceğimdir ama anca cuma akşamı ve sonrası (malum iş güç var gece geçe kadar kalamıorus) Nasıl gelinir nedir? :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar