BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 fistanın kutusu gerçekten doluymuş.. öm gönderilemiyor.. yönetim buna bir çare pls
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sanırsam gidip kendimi intaar edeceğim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ama bir an şaşarımadım da dğeil ha.. o editi de typo dü ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 BabacumMostors said: ama bir an şaşarımadım da dğeil ha.. o editi de typo dü elin ayaana dolaştı bakıyorum. BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bir de ben bruayı garbage sandımdı eğlencemiş AHAHAHA BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hemen konuyu değiştiririm Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 abi topic actım. eskiden 2600 üstünde mesaj kutumda msj vardı. ss i de o topicte. pati yavas mıydı? değildi. text bazlı zaten 120kb yer kaplasa database de ne olucak sanki. şimdi toplam 200 mesaj saklanabiliyor. neyse. topic tasındı. admin tanıdıgım yok mu, var.ona direk söyleyebilirdim böle böle diye.söylemedim. [email protected] a mail attım. cevap falan veren olmadı daha önceki maillerimde oldugu gibi.en azından biri cıkıp diyebilirdi yok olmaz falan filan diye.topicim garbage'a taşındı.güzel olan tarafıda buydu. dolu işte kutum.silmiyorum. banane lan kutun doluysa, cokta fiftirik diyenler vardır.haklılar. ama bazen biriki bişey yazdıgımda biri soru soracak oldugunda mesaj atamıyorlar, onlar için üzülüyorum. e sil mesajlarını diyebilirsiniz. siliyorum gereksizleri ya da bazen gereklileri. gerçi kusur aramak değil amacım.kimse kusurlu değil, herkes kendine göre haklı.saygım sonsuz. neyse babacum 1 tane msj silicem öm gonderebilirsin bakayım hemen. NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Cok eglenceli bir konu olmus bu. +rep Astral Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 fistanın kutusunu doldurmuşlar sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Babacummostors said: geyik zannediyordum ama lemurmuş? meğersem oyunmuş? Paylaş https://forum.paticik.com/topic/4277231-geyik-zannediyordum-ama/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 BabacumMostors said: ama bir an şaşarımadım da dğeil ha.. o editi de typo dü elin ayaana dolaştı bakıyorum. BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bir de ben bruayı garbage sandımdı eğlencemiş AHAHAHA BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hemen konuyu değiştiririm Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 abi topic actım. eskiden 2600 üstünde mesaj kutumda msj vardı. ss i de o topicte. pati yavas mıydı? değildi. text bazlı zaten 120kb yer kaplasa database de ne olucak sanki. şimdi toplam 200 mesaj saklanabiliyor. neyse. topic tasındı. admin tanıdıgım yok mu, var.ona direk söyleyebilirdim böle böle diye.söylemedim. [email protected] a mail attım. cevap falan veren olmadı daha önceki maillerimde oldugu gibi.en azından biri cıkıp diyebilirdi yok olmaz falan filan diye.topicim garbage'a taşındı.güzel olan tarafıda buydu. dolu işte kutum.silmiyorum. banane lan kutun doluysa, cokta fiftirik diyenler vardır.haklılar. ama bazen biriki bişey yazdıgımda biri soru soracak oldugunda mesaj atamıyorlar, onlar için üzülüyorum. e sil mesajlarını diyebilirsiniz. siliyorum gereksizleri ya da bazen gereklileri. gerçi kusur aramak değil amacım.kimse kusurlu değil, herkes kendine göre haklı.saygım sonsuz. neyse babacum 1 tane msj silicem öm gonderebilirsin bakayım hemen. NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Cok eglenceli bir konu olmus bu. +rep Astral Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 fistanın kutusunu doldurmuşlar sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Babacummostors said: geyik zannediyordum ama lemurmuş? meğersem oyunmuş? Paylaş https://forum.paticik.com/topic/4277231-geyik-zannediyordum-ama/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bir de ben bruayı garbage sandımdı eğlencemiş AHAHAHA
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hemen konuyu değiştiririm
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 abi topic actım. eskiden 2600 üstünde mesaj kutumda msj vardı. ss i de o topicte. pati yavas mıydı? değildi. text bazlı zaten 120kb yer kaplasa database de ne olucak sanki. şimdi toplam 200 mesaj saklanabiliyor. neyse. topic tasındı. admin tanıdıgım yok mu, var.ona direk söyleyebilirdim böle böle diye.söylemedim. [email protected] a mail attım. cevap falan veren olmadı daha önceki maillerimde oldugu gibi.en azından biri cıkıp diyebilirdi yok olmaz falan filan diye.topicim garbage'a taşındı.güzel olan tarafıda buydu. dolu işte kutum.silmiyorum. banane lan kutun doluysa, cokta fiftirik diyenler vardır.haklılar. ama bazen biriki bişey yazdıgımda biri soru soracak oldugunda mesaj atamıyorlar, onlar için üzülüyorum. e sil mesajlarını diyebilirsiniz. siliyorum gereksizleri ya da bazen gereklileri. gerçi kusur aramak değil amacım.kimse kusurlu değil, herkes kendine göre haklı.saygım sonsuz. neyse babacum 1 tane msj silicem öm gonderebilirsin bakayım hemen.
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Cok eglenceli bir konu olmus bu. +rep
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Babacummostors said: geyik zannediyordum ama lemurmuş? meğersem oyunmuş?
Öne çıkan mesajlar