BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 fistanın kutusu gerçekten doluymuş.. öm gönderilemiyor.. yönetim buna bir çare pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben yolladım, boş. seni blocklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sanırsam gidip kendimi intaar edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bana ver de öyle intaar et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ekantını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ama bir an şaşarımadım da dğeil ha.. o editi de typo dü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 BabacumMostors said: ama bir an şaşarımadım da dğeil ha.. o editi de typo dü elin ayaana dolaştı bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bir de ben bruayı garbage sandımdı eğlencemiş AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hemen konuyu değiştiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 abi topic actım. eskiden 2600 üstünde mesaj kutumda msj vardı. ss i de o topicte. pati yavas mıydı? değildi. text bazlı zaten 120kb yer kaplasa database de ne olucak sanki. şimdi toplam 200 mesaj saklanabiliyor. neyse. topic tasındı. admin tanıdıgım yok mu, var.ona direk söyleyebilirdim böle böle diye.söylemedim. [email protected] a mail attım. cevap falan veren olmadı daha önceki maillerimde oldugu gibi.en azından biri cıkıp diyebilirdi yok olmaz falan filan diye.topicim garbage'a taşındı.güzel olan tarafıda buydu. dolu işte kutum.silmiyorum. banane lan kutun doluysa, cokta fiftirik diyenler vardır.haklılar. ama bazen biriki bişey yazdıgımda biri soru soracak oldugunda mesaj atamıyorlar, onlar için üzülüyorum. e sil mesajlarını diyebilirsiniz. siliyorum gereksizleri ya da bazen gereklileri. gerçi kusur aramak değil amacım.kimse kusurlu değil, herkes kendine göre haklı.saygım sonsuz. neyse babacum 1 tane msj silicem öm gonderebilirsin bakayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Cok eglenceli bir konu olmus bu. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Astral Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 fistanın kutusunu doldurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Babacummostors said: geyik zannediyordum ama lemurmuş? meğersem oyunmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 BabacumMostors said: ama bir an şaşarımadım da dğeil ha.. o editi de typo dü elin ayaana dolaştı bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bir de ben bruayı garbage sandımdı eğlencemiş AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hemen konuyu değiştiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 abi topic actım. eskiden 2600 üstünde mesaj kutumda msj vardı. ss i de o topicte. pati yavas mıydı? değildi. text bazlı zaten 120kb yer kaplasa database de ne olucak sanki. şimdi toplam 200 mesaj saklanabiliyor. neyse. topic tasındı. admin tanıdıgım yok mu, var.ona direk söyleyebilirdim böle böle diye.söylemedim. [email protected] a mail attım. cevap falan veren olmadı daha önceki maillerimde oldugu gibi.en azından biri cıkıp diyebilirdi yok olmaz falan filan diye.topicim garbage'a taşındı.güzel olan tarafıda buydu. dolu işte kutum.silmiyorum. banane lan kutun doluysa, cokta fiftirik diyenler vardır.haklılar. ama bazen biriki bişey yazdıgımda biri soru soracak oldugunda mesaj atamıyorlar, onlar için üzülüyorum. e sil mesajlarını diyebilirsiniz. siliyorum gereksizleri ya da bazen gereklileri. gerçi kusur aramak değil amacım.kimse kusurlu değil, herkes kendine göre haklı.saygım sonsuz. neyse babacum 1 tane msj silicem öm gonderebilirsin bakayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Cok eglenceli bir konu olmus bu. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Astral Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 fistanın kutusunu doldurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Babacummostors said: geyik zannediyordum ama lemurmuş? meğersem oyunmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bir de ben bruayı garbage sandımdı eğlencemiş AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hemen konuyu değiştiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 abi topic actım. eskiden 2600 üstünde mesaj kutumda msj vardı. ss i de o topicte. pati yavas mıydı? değildi. text bazlı zaten 120kb yer kaplasa database de ne olucak sanki. şimdi toplam 200 mesaj saklanabiliyor. neyse. topic tasındı. admin tanıdıgım yok mu, var.ona direk söyleyebilirdim böle böle diye.söylemedim. [email protected] a mail attım. cevap falan veren olmadı daha önceki maillerimde oldugu gibi.en azından biri cıkıp diyebilirdi yok olmaz falan filan diye.topicim garbage'a taşındı.güzel olan tarafıda buydu. dolu işte kutum.silmiyorum. banane lan kutun doluysa, cokta fiftirik diyenler vardır.haklılar. ama bazen biriki bişey yazdıgımda biri soru soracak oldugunda mesaj atamıyorlar, onlar için üzülüyorum. e sil mesajlarını diyebilirsiniz. siliyorum gereksizleri ya da bazen gereklileri. gerçi kusur aramak değil amacım.kimse kusurlu değil, herkes kendine göre haklı.saygım sonsuz. neyse babacum 1 tane msj silicem öm gonderebilirsin bakayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Cok eglenceli bir konu olmus bu. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 fistanın kutusunu doldurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Babacummostors said: geyik zannediyordum ama lemurmuş? meğersem oyunmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar